به گزارش پایگاه تحلیل خبری آستانخبر؛ مهرداد محمدی امروز با اشاره به آغاز نشای برنج از اوایل اردیبهشتماه توسط کشاورزان منطقه در شهرستان آستانهاشرفیه اظهار کرد: ۹۹ درصد برنج تولیدی در این شهرستان ارقام محلی و یک درصد دیگر رقم پر محصول است.
وی با بیان اینکه پیشبینی میشود امسال حدود ۸۵ درصد از اراضی منطقه بهصورت مکانیزه و ۱۵ درصد نیز بهصورت سنتی کشت شود، گفت: هاشمی، جمشید جو، حسن سرا، دم زرد و دمسیاه از مهمترین ارقام برنج این شهرستان به شمار میرود.
وی بیان اینکه هرساله برداشت برنج از اواسط مردادماه در اراضی این شهرستان آغاز میشود، افزود: کشاورزان منطقه سالانه ۱۱۲ هزار تن شلتوک برنج تولید میکنند.
محمدی با اشاره به اهمیت انجام عملیات شخم زمستانه برای کنترل آفات و تأمین آب موردنیاز مزارع بیان کرد: شخم زمستانه در ۶۵ درصد از اراضی برنج این شهرستان انجامشده و عملیات خزانه گیری برنج در ۷۵ درصد از اراضی شالیکاری منطقه توسط کشاورزان به اتمام رسیده است.
انتهای پیام/۴۲۰۰