• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Wednesday - 31 May - 2023
3

استاندار گیلان: شاید جان ما را بگیرید ولی اعتقادات را هرگز

  • کد خبر : 5890
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۵
استاندار گیلان: شاید جان ما را بگیرید ولی اعتقادات را هرگز
نماینده عالی دولت در گیلان حضور پرشور مردم در راهپیمایی‌ها و مراسم تدفین شهدا را نماد ولایتمداری دانست و گفت: شاید استکبار بتوانند با چنین اقداماتی در کشور جان ما را بگیرد ولی قادر به گرفتن ارزش‌های اسلامی و اعتقادات مردم نیست.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، اسدالله عباسی ظهر امروز در حاشیه مراسم تشییع پیکر پاک بسیجی مدافع امنیت شهید مجید یوسفی در شهرستان آستانه‌اشرفیه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه شهدا با نثار خون پاک خود به حفظ وحدت در بین ملت و استحکام در نظام جمهوری اسلامی کمک کردند، اظهار کرد: استکبار تصور دارد با چنین اغتشاشاتی می‌تواند ملت شهید پرور ایران را از مسیرش که همان مسیر شهادت و ایثار است را دور کند در حالی ملت ایران ملتی ایثارگر و فداکار است.

وی با اشاره به همدلی میان ملت ایران در برهه‌های حساس گفت: امروز روح ما و شهدا به یکدیگر پیوند خورده و چشمان ما چشمه اشک شد و همه آمدیم با خانواده شهیدان به ویژه شهدای مدافع امنیت همدلی کردیم و این حجت‌های درخشان الهی را روی دست گرفتیم تا همه بدانند این ملت زنده است.

نماینده عالی دولت در استان گیلان نوع حیات شهدا را متفاوت از دیگر انسان‌ها دانست و بیان کرد:شهدا از نوع حیاتی برخوردار هستند که با نوع حیات انسان‌های دیگر متفاوت است ولی دشمنان ایران اسلامی بدانند همه ما از با نثار خون خود نمی‌گذاریم ذره‌ای آشوب در کشور ایجاد شده و استکبار به ملت ما نفوذ کند.

عباسی حضور پرشور مردم در راهپیمایی‌ها و مراسم تدفین شهدا را نماد ولایتمداری دانست و تصریح کرد: شاید استکبار بتوانند با چنین اقداماتی در کشور جان ما را بگیرد ولی قادر به گرفتن ارزش‌های اسلامی و اعتقادات مردم نیست زیرا ملت ما با حضور در این مراسم تشییع اعلام کردند که پای انقلاب، ارزش‌های انقلاب اسلامی، اسلام و دستاوردهای انقلاب و منویات مقام معظم رهبری هستند.

‌وی با قدردانی از زحمات بسیجیان، نظامیان و نیروهای امنیتی و انتظامی در استان گیلان و کشور گفت: امنیت در کشور و استان گیلان با زحمات و خون‌های پاک نظامیان، بسجییان و نیروهای امنیتی و انتظامی برخوردار است و ما قدردان آنان هستیم.

استاندار گیلان یکی از اهداف استکبار در ایجاد برهم زدن آرامش در جامعه را توهین به باورهای دینی ملت ایران برشمرد و بیان کرد: عده‌ای آمده‌اند به خیابان‌ها شعار داده‌اند‌ و به مقدسات دین توهین کردند، از نیرو‌های امنیتی و انتظامی برخی شهید شدند و این خون پاک شهیدان ماهیت اصلی دشمن را بار دیگر نشان داد.

عباسی همچنین با حضور در حرم مقدس آقا سید جلال الدین اشرف آستانه اشرفیه، ضمن زیارت، به مقام بلند مرتبه و معنوی بارگاه ملکوتی برادر امام رئوف حضرت رضا (ع) ادای احترام و ابراز ارادت کرد.

انتهای پیام/۴۲۰۱

لینک کوتاه : https://astankhabar.ir/?p=5890

برچسب ها

نوشته‌های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تأیید منتشر می‌شود.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نمی‌شود.
  • پیام‌هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نمی‌شود.

برچسب‌ها
آستانه‌اسرفیه آستانه‌اشرفیه آستانه‌ اشرفیه آستانه‌اشرفیه، فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه، حمید رضایی ابراهیم افشاری ابراهیم نجفی ابراهیم نجفی اسپیلی استاندار گیلان امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه،حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد طیبی انتخابات انتخابات شورا انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس بادام‌زمینی برنج آستانه‌اشرفیه تئاتر جشنواره ابوذر حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد طیبی حمید رضایی رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان آستانه‌اشرفیه رئیس اداره شیلات آستانه‌اشرفیه رسول فرخی میکال سارا بهمنیار،تیم ملی کاراته سردار محمد عبدالله پور سرهنگ حمید محمدی‌نسب سپاه آستانه‌اشرفیه شرکت کشتارگاه مرغ کیسم شیلات صیادان آستانه‌اشرفیه فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه فرمانده انتظامی شهرستان آستانه‌اشرفیه فرمانده سپاه قدس گیلان مدیرکل شیلات گیلان مدیرکل هواشناسی گیلان نمازجمعه نماینده مردم شهرستان آستانه‌اشرفیه در مجلس شورای اسلامی نیروی انتظامی واکسن کرونا واکسیناسیون پسماند پل کابلی آستانه‌اشرفیه کرونا کرونا در آستانه‌اشرفیه کرونا در گیلان گیلان