• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 19 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Tuesday - 3 October - 2023
13
امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه:

افزایش قیمت مرغ و کمیاب شدن روغن در کشور غیرقابل‌توجیه است

  • کد خبر : 712
  • ۰۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۴
افزایش قیمت مرغ و کمیاب شدن روغن در کشور غیرقابل‌توجیه است
امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه با انتقاد نسبت به گرانی‌های کالاهای اساسی مثل مرغ و روغن در کشور گفت: مسؤولان می‌توانستند با رصد بازار و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قبل از افزایش قیمت مرغ و روغن از این اتفاق جلوگیری می‌کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد طیبی در پیام جمعه خود با بیان اینکه عدم پذیرش باخت توسط ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری نشان‌دهنده به ذلت رسیدن آمریکا در مجامع بین‌المللی است، اظهار کرد: علیرغم اینکه چندین هفته از پیروزی جوبایدن در انتخابات آمریکا می‌گذرد ولی رئیس‌جمهور فعلی امریکا باخت در انتخابات را قبول نکرده و ادعا تقلب گسترده می‌کند که این امر نشان‌دهنده اوج ذلت در این کشور مستکبر است لذا از تمامی مسؤولان درخواست دارم در این شرایط صحبت از مذاکره نکنند.

وی با اشاره به برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی که در محضر رهبر معظم انقلاب برگزار شد، گفت: کشور در شرایط سخت اقتصادی به سر برده و در جلسه‌ای که میان سران سه قوه، وزvhی اقتصادی برگزار شد، رهبر معظم انقلاب به حل مشکلات اقتصادی با داشتن برنامه کوتاه‌مدت تأکید کردند که امیدوارم به آن توجه شود.

امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه یکی از نکات مهم مطرح‌شده توسط مقام معظم رهبری در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی تصریح کرد: عده‌ای از مسؤولان کماکان به دنبال مذاکره با آمریکا در خصوص رفع تحریم‌ها بوده و همچنان به این امر دل‌خوش هستند ولی مقام معظم رهبری در آن جلسه حل مشکلات اقتصادی جامعه را استفاده از نظرهای کارشناسی و تلاش و همت مضاعف دانستند‌.

طیبی با انتقاد نسبت به گرانی‌های کالاهای اساسی مثل مرغ و روغن در کشور بیان کرد: افزایش کالاهای مرغ، روغن و اخیراً تخم‌مرغ بی‌منطق و اساس بوده و هیچ توجیه منطقی و قانونی ندارد که مرغ بالاتر از قیمت مصوب به فروش رفته و روغن به‌طور یک‌دفعه‌ای در کشور نایاب و یا کم یاب شود.

وی با اذعان به اینکه دولت تدبیر لازم در خصوص کنترل قیمت کالاهای اساسی را تاکنون نداشته است، افزود: شایسته کشوری مثل جمهوری اسلامی نیست که قیمت کالاها با جهش سریع مواجه شود درحالی‌که مسؤولان ذی‌ربط مثل ستاد تنظیم بازار، تعزیرات و سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف‌کننده می‌توانست با رصد بازار و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته  قبل از افزایش قیمت مرغ و روغن از این اتفاق جلوگیری می‌کرد.

امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه از توزیع کامل روغن در این شهر خبر داد و گفت: در آستانه‌اشرفیه هم به‌تبع دیگر نقاط کشور شاهد افزایش قیمت مرغ و کمیاب شدن روغن بودیم و با پیگیری‌های صورت گرفته روغن از فردا به‌طور کامل در سطح شهرستان آستانه‌اشرفیه توزیع می‌شود

طیبی یکی از شئون تقوا را به یاد ولی خدا بودن دانست و گفت: امام زمان(عج) ولی خدا در جهان حاضر بوده و بر تمامی مؤمنان واجب است در طول شبانه‌روز حداقل روزی ۱۰ دقیقه به یاد پروردگار و حضرت ولی‌عصر بوده و ایشان را یاد کنند.

انتهای پیام/۴۲۰۰

لینک کوتاه : https://astankhabar.ir/?p=712

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تأیید منتشر می‌شود.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نمی‌شود.
  • پیام‌هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نمی‌شود.

برچسب‌ها
آستانه‌ اشرفیه آستانه‌اشرفیه آستانه‌اشرفیه، فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه، حمید رضایی ابراهیم افشاری ابراهیم نجفی اسپیلی استاندار گیلان امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه،حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد طیبی انتخابات انتخابات شورا انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس بادام‌زمینی برنج برنج آستانه‌اشرفیه بندر کیاشهر بوجاق تئاتر جشنواره ابوذر حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد طیبی حمید رضایی رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان آستانه‌اشرفیه رئیس اداره شیلات آستانه‌اشرفیه رسول فرخی میکال سارا بهمنیار،تیم ملی کاراته سردار محمد عبدالله پور سرهنگ حمید محمدی‌نسب سپاه آستانه‌اشرفیه شیلات صیادان آستانه‌اشرفیه فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه فرمانده انتظامی شهرستان آستانه‌اشرفیه فرمانده سپاه قدس گیلان مدیرکل شیلات گیلان مدیرکل هواشناسی گیلان نمازجمعه نماینده مردم شهرستان آستانه‌اشرفیه در مجلس شورای اسلامی نیروی انتظامی واکسن کرونا واکسیناسیون پسماند پل کابلی آستانه‌اشرفیه کرونا کرونا در آستانه‌اشرفیه کرونا در گیلان گیلان