• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 10 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Monday - 29 May - 2023
1

انتقاد شهردار بندر کیاشهر از عدم مرمت‌سازی پل چوبی این بندر

  • کد خبر : 5215
  • ۲۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۵
انتقاد شهردار بندر کیاشهر از عدم مرمت‌سازی پل چوبی این بندر
شهردار بندر کیاشهر با اشاره به پیشینه تاریخی پل چوبی بندر کیاشهر گفت: این پل توسط مرحوم ناصری و با استفاده از اعتبارات دولتی به بهره‌برداری رسید اما با توجه به‌اینکه تاکنون به مرمت این سازه توجه چندانی نشده است شهرداری طرح اصلاح پل چوبی را در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، مرتضی عاطفی شهردار، در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم که در شهرداری بندر کیاشهر و با حضور رئیس کل دادگستری و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان، فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه، مدیران کل دستگاه‌ها و مدیران شهرستانی برگزار شد اظهار کرد: بندر کیاشهر با تمام مواهبی که در اختیار دارد از حیث توسعه پیشرفت چندانی نداشته است.

وی با اشاره به پیشینه تاریخی پل چوبی بندر کیاشهر گفت: این پل توسط مرحوم ناصری و با استفاده از اعتبارات دولتی به بهره‌برداری رسید اما با توجه به‌اینکه تاکنون به مرمت این سازه توجه چندانی نشده است شهرداری طرح اصلاح پل چوبی را در دستور کار خود قرار داده است.

شهردار بندر کیاشهر با بیان اینکه طرح مرمت پل چوبی در حال آماده‌سازی است و تعمیرات اولیه پل هم توسط شهرداری انجام شده است افزود: مقرر شده شهرداری بندر کیاشهر در اسرع وقت نسبت بهسازی پل چوبی اقدام کند.

‎وی با تاکید بر اینکه متاسفانه تالاب ملی بوجاق به علت عواملی نظیر ورود فاضلاب در خطر انقراض قرار دارد و بخشی از آن خشک شده است بیان کرد: در کنار عملیات مرمت پل چوبی باید برای تالاب هم فکری اساسی اتخاذ شود.

‎شهردار بندر کیاشهر از پیگیری‌های مداوم شهرداری بندر کیاشهر برای نجات تالاب بوجاق در سطوح مختلف خبر داد و گفت: در این راستا و با هماهنگی نماینده محترم مردم شهرستان آستانه اشرفیه جلسه‌ای را در کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست مجلس برگزار کردیم و در آنجا تقاضا کردیم تا اعتبار جداگانه‌ای برای این امر در نظر گرفته شود.

عاطفی با بیان اینکه طرح سالم‌سازی دریا قبلا جهت بهره‌برداری در اختیار شهرداری بندر کیاشهر قرار داشت افزود: در طول سالیان بعد این محدوده جزو محدوده پارک ملی بوجاق قرار گرفت و به همین علت قرارداد شهرداری تمدید نشد.

‎وی ایجاد یک طرح سالم‌سازی مجهز را حق مردم این شهر ساحلی دانست و گفت: در حال حاضر کلبه‌ها، آلاچیق‌ها، فضاهای فروشگاهی و عرضه مواد غذایی محدوده طرح سالم‌سازی بسیار فرسوده بوده و نیازمند بازسازی است.

به گفته شهردار بندر کیاشهر این شهرداری در جلسات مختلف دائما روی این مطلب تاکید داشته که اگر قرار است این نهاد طرحی برای بهسازی محدوده طرح سالم‌سازی دریا اجرایی کند این کار حتما طبق ضوابط محیط زیستی و منطبق با طرح تفصیلی خواهد بود.
‎انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://astankhabar.ir/?p=5215

برچسب ها

نوشته‌های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تأیید منتشر می‌شود.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نمی‌شود.
  • پیام‌هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نمی‌شود.

برچسب‌ها
آستانه‌اسرفیه آستانه‌اشرفیه آستانه‌ اشرفیه آستانه‌اشرفیه، فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه، حمید رضایی ابراهیم افشاری ابراهیم نجفی ابراهیم نجفی اسپیلی استاندار گیلان امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه،حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد طیبی انتخابات انتخابات شورا انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس بادام‌زمینی برنج آستانه‌اشرفیه تئاتر جشنواره ابوذر حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد طیبی حمید رضایی رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان آستانه‌اشرفیه رئیس اداره شیلات آستانه‌اشرفیه رسول فرخی میکال سارا بهمنیار،تیم ملی کاراته سردار محمد عبدالله پور سرهنگ حمید محمدی‌نسب سپاه آستانه‌اشرفیه شرکت کشتارگاه مرغ کیسم شیلات صیادان آستانه‌اشرفیه فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه فرمانده انتظامی شهرستان آستانه‌اشرفیه فرمانده سپاه قدس گیلان مدیرکل شیلات گیلان مدیرکل هواشناسی گیلان نمازجمعه نماینده مردم شهرستان آستانه‌اشرفیه در مجلس شورای اسلامی نیروی انتظامی واکسن کرونا واکسیناسیون پسماند پل کابلی آستانه‌اشرفیه کرونا کرونا در آستانه‌اشرفیه کرونا در گیلان گیلان