به گزارش آستانخبر، سعید شفیعی ثابت: بدون شک منابع انسانی یکی از محوریترین مسایل مدیریتی در جوامع پیشرفته به شمار میرود، بهطوری که به کارگیری نیروی انسانی در پستهای متناسب با تخصص افراد نقش موثری در پیشبرد اهداف مجموعه مدیریت شهری ایفا میکند.
۱۸ اسفند سال گذشته بود که علی مقصودی شهردار آستانهاشرفیه به دلایلی از جمله عدم هماهنگی با برخی از اعضای شورای اسلامی شهر، دخالت برخی افراد در انتصابات و عدم همراهی در تکمیل برخی از پروژهها از سمت خود استعفاد داد.
در همان روز ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ بود که اعضای شورای اسلامی شهر آستانهاشرفیه تشکیل جلسه غیر علنی و بدون حضور اصحاب رسانه داده و سید عباس(امیر) نور حسینی به عنوان شهردار آستانه این شهر انتخاب و بر اساس قانون مجتبی علیخواه عضو علی البدل شورای اسلامی شهر به صندلی شورای اسلامی شهر تکیه زد، ولی تمامی این فعل و انفعالات منوط به تأیید نورحسینی از ارگانهای ذیربط بود.
پس از انتخاب سید عباس نور حسینی به عنوان شهردار آستانهاشرفیه همگان منتظر تعیین تکلیف تأیید و یا عدم تأیید وی بودند و تا تعیین تکلیف نهایی، حمیده اسلامی به عنوان سرپرست شهرداری آستانه اشرفیه انتخاب شد.
ولی هر روز که میگذشت وضعیت مدیریت شهری در دیار سلطان سیدجلال الدین اشرف(ع) بدتر از روز گذشته شد و این امر به راحتی میتوان در عدم جمعآوری طرح یکطرفه کردن خیایان امام خمینی(ع)، طالقانی و سردار جنگل علیرغم تصویب در جلسه شورای ترافیک آستانهاشرفیه قابل مشاهده بود.
سرانجام بعد فشار افکار عمومی به اعضای شورای اسلامی شهر، فرماندار و نماینده شهرستان آستانهاشرفیه در مجلس شورای اسلامی در خصوص چرایی عدم تعیین تکلیف شهردار این شهر، در تاریخ ۲۳ خرداد سال جاری وزارت کشور به دلیل عدم داشتن پنج سال ساقه مدیریتی حکم شهرداری سید عباس نورحسنی را تأیید نکرد تا شهر بی شهردار آستانهاشرفیه کماکان بدون شهردار مدیریت شود.
طولانی شدن روند بررسی صلاحیت نورحسینی برای شهرداری آستانه اشرفیه منجر به افزایش انتقادات به اعضای شورای شهر و سایر مسؤولان شهرستان شد که همین امر منجر به تشکیل جلسه شورای شهر آستانه اشرفیه در تاریخ در تاریخ ۱۶ مرداد و انتخاب عبدالحسین داداشی به عنوان شهردار آستانهاشرفیه شد.
حال با گذشت بیش از یک ماه از انتخاب شهردار توسط شورا، کماکان حکم شهرداری عبدالحسین داداشی توسط وزارت کشور و استانداری گیلان امضا نشده و این یعنی شهر آستانه اشرفیه بیش از ۶ ماه به صورت سررپرستی اداره میشود.
روز گذشته بود که پس از انتشار خبر انتصاب حکم حمیذرضا صراف زاده به عنوان شهردار جدید التأسیس چوکام توسط اسدالله عباسی استاندار گیلان، واکنش بسیاری از مخاطبان آستانهای را در پی داشت، آنها در واکنش به این انتصاب مدعی شدند که وضعیت مدیریتی شهر آستانه اشرفیه با این قدمت به گونهای رقم خورده که وضعیت آن از شهری که در اواسط اردیبهشت توانست مجوز شهر شدن را گرفت،کمتر است.
برخی دیگر نیز معتقدند جدای از ضعف شورا در انتخاب گزینه مناسب برای مدیریت شهری نمیتوان از نقش فرماندار و نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی و برخی خواص به سادگی گذشت.
حال باید در انتظار نشست که حکم شهرداری عبدالحسین داداشی که امضا شده و شهر آستانه اشرفیه رنگ آرامش را به خود میبیند.
پایان پیام/۴۲۰۲