به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستانخبر، دانشمندان آلمانی دمنوشی را برای مبارزه با ویروس کرونا موثر می دانند که یکتن از دانشمندان انستیتوی ویروسشناسی در دانشگاه اسن آلمان مدعی شده که سلولهای آلوده به کووید ۱۹ با خوردن این چای از این گیاهان بهبود مییابند.
برای تهیه این دمنوش، ابتدا متخصصین گیاه مریم گلی و نعنای ارغوانی را به جوش آورده و سپس چای را به مدت دو ساعت در دمای آب ۶۰ درجه سانتیگراد دم میکنند تا تمامی خواص آن خارج شود. حتی ۳۰ دقیقه قرار گرفتن در معرض مریم گلی و نعنای ارغوانی نیز کافی است تا تولیدمثل عفونت ویروس کرونا را بهطور قابلتوجهی متوقف کند.
به گفته آنها، دمنوش این گیاهان را میتوان بهعنوان اقدامات پیشگیرانه علیه کووید ۱۹ استفاده کرد، اما نتایج تحقیقات آنها توسط دانشمندان دیگر سازمانهای جهانی مورد تأیید قرار نگرفته است.
در این تحقیق یکتن از دانشمندان انستیتوی ویروسشناسی در دانشگاه اسن آلمان اظهار داشت که سلولهای آلوده به کووید ۱۹ با خوردن این چای از این گیاهان بهبود مییابند.
برای تهیه این دمنوش، ابتدا متخصصین گیاه مریم گلی و نعنای ارغوانی را به جوش آورده و سپس چای را به مدت دو ساعت در دمای آب ۶۰ درجه سانتیگراد دم میکنند تا تمامی خواص آن خارج شود. حتی ۳۰ دقیقه قرار گرفتن در معرض مریم گلی و نعنای ارغوانی نیز کافی است تا تولیدمثل عفونت ویروس کرونا را بهطور قابلتوجهی متوقف کند.
به گفته آنها، دمنوش این گیاهان را میتوان بهعنوان اقدامات پیشگیرانه علیه کووید ۱۹ استفاده کرد، اما نتایج تحقیقات آنها توسط دانشمندان دیگر سازمانهای جهانی مورد تأیید قرار نگرفته است.
انتهای پیام/۴۲۰۰