• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Wednesday - 31 May - 2023
9
معاون اوقاف در امور مجلس:

عمران و آبادانی مساجد به حضور نمازگزاران است

  • کد خبر : 2725
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۵
عمران و آبادانی مساجد به حضور نمازگزاران است
معاون امور مجلس و استان‌های سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه عمران و آبادانی مساجد به حضور نمازگزاران است، گفت: اگر می‌خواهیم در زمره نیکان و صلحا محشور شویم باید مسجدی شویم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آستان‌خبر؛ حجت‌الاسلام سید ناصرالدین نوری زاده امشب در مراسم شام شهادت امام موسی کاظم (علیه‌السلام) در حسینیه اعظم آستان سید جلال‌الدین اشرف با اشاره به تأثیر انس با قرآن در سعادت انسان، اظهار کرد: باید با قرآن مانند یک کتاب سعادت و درسی ارتباط گرفت.

وی بابیان اینکه قرآن کلام خدا و سپری برابر شیطان است، افزود: قرآن برای عمل کردن و نه‌فقط خواندن است و ارتباط با قرآن موجب سنگینی نامه اعمال می‌شود.

معاون امور مجلس و استان‌های سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه قرآن با نام ذکر توصیف‌شده است، تصریح کرد: فایده ذکر، یاد خدا و آرامش است و هر کس به دنبال آرامش است با قرآن انس بگیرد و کسانی که از قرآن و ذکر خدا دور هستند زندگی آن‌ها تنگ و سخت است.

وی قرآن و مسجد را از شاکیان روز قیامت خواند و بیان کرد: پیامبر اکرم (صلی‌الله علیه و اله وسلم) از کسانی که باعث مهجور شدن قرآن می‌شوند، شکایت می‌کند کما اینکه قرآن، شفا و رحمت برای مؤمنان است و برای ظالمانی که قصد عمل ندارند چیزی جز خسارت و تباهی نیست.

نوری زاده همچنین عمران و آبادانی مسجد را به حضور نمازگزار دانست و افزود: ۹۷ درصد از شهدای ما در دفاع مقدس، اهل مسجد بودند.

وی با تأکید بر اینکه مسجد کانون انسان‌سازی است، گفت: اگر می‌خواهیم در زمره نیکان و صلحا محشور شویم باید مسجدی شویم.

معاون امور مجلس و استان‌های سازمان اوقاف و امور خیریه، عترت و ائمه معصومین را از دیگر شاکیان روز قیامت برشمرد و گفت: یکی از نعمت‌هایی که در روز قیامت سؤال می‌شود، نعمت امامت و ولایت است و ائمه حق فراوانی به گردن ما دارند چراکه امام حیات و روح عالم است.

در پایان این مراسم ابوذر بیوکافی از ذاکران اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) به ذکر مصیبت و روضه‌خوانی پرداخت.

انتهای پیام/۴۲۰۰

لینک کوتاه : https://astankhabar.ir/?p=2725

نوشته‌های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تأیید منتشر می‌شود.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نمی‌شود.
  • پیام‌هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نمی‌شود.

برچسب‌ها
آستانه‌اسرفیه آستانه‌اشرفیه آستانه‌ اشرفیه آستانه‌اشرفیه، فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه، حمید رضایی ابراهیم افشاری ابراهیم نجفی ابراهیم نجفی اسپیلی استاندار گیلان امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه،حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد طیبی انتخابات انتخابات شورا انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس بادام‌زمینی برنج آستانه‌اشرفیه تئاتر جشنواره ابوذر حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد طیبی حمید رضایی رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان آستانه‌اشرفیه رئیس اداره شیلات آستانه‌اشرفیه رسول فرخی میکال سارا بهمنیار،تیم ملی کاراته سردار محمد عبدالله پور سرهنگ حمید محمدی‌نسب سپاه آستانه‌اشرفیه شرکت کشتارگاه مرغ کیسم شیلات صیادان آستانه‌اشرفیه فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه فرمانده انتظامی شهرستان آستانه‌اشرفیه فرمانده سپاه قدس گیلان مدیرکل شیلات گیلان مدیرکل هواشناسی گیلان نمازجمعه نماینده مردم شهرستان آستانه‌اشرفیه در مجلس شورای اسلامی نیروی انتظامی واکسن کرونا واکسیناسیون پسماند پل کابلی آستانه‌اشرفیه کرونا کرونا در آستانه‌اشرفیه کرونا در گیلان گیلان