• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 6 - رمضان - 1444
  • برابر با : Monday - 27 March - 2023
11

فهرست بدترین پسوردها در سال ۲۰۲۰

  • کد خبر : 628
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۰:۰۰
فهرست بدترین پسوردها در سال ۲۰۲۰
نتایج نشان می‌دهد که 44 درصد از مجموع پسورد مورد بررسی، از ضریب امنیتی بالایی برخوردار نبودند و این یعنی تنها 56 درصد از پسورد کاربران، به صورت تصادفی انتخاب نشدند که برای سال 2020، ناامیدکننده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، اگرچه این روزها و به لطف فناوری‌های جدیدی همچون حسگر اثر انگشت و یا تشخیص چهره، کاربران کمتر از رمز عبور یا همان پسورد برای ورود به حساب‌های کاربری یا دستگاه‌های خود استفاده می‌کنند، اما همچنان برخی از سرویس‌ها و همچنین کاربران، وارد کردن رمز عبور را ترجیح می‌دهند.

در همین رابطه اخیرا وب‌سایت NordPass که در زمینه امنیت سایبری فعالیت دارد، تحلیلی را روی ۲۷۵ میلیون پسورد که توسط کاربران در فضای وب مورد استفاده قرار گرفته، ارائه داده که اطلاعات جالبی را از عملکرد کاربران در انتخاب پسورد برای اکانت‌هایشان فاش می‌کند. این وب‌سایت همچنین در گزارش خود، ۲۰۰ پسورد ساده و قابل حدس را فهرست کرد.

اما از میان ۲۷۵ میلیون و ۶۹۹ هزار و ۵۱۶ پسورد که مورد بررسی قرار گرفت، مشخص شد که بیش از نیمی‌از آن‌ها پسوردهای منحصر به فرد نبودند. همچنین، ۱۲۲ میلیون و ۸۹۴ هزار و ۷۸۸ پسورد نیز به صورت چند عدد انتخاب شده بودند.

نتایج نشان می‌دهد که ۴۴ درصد از مجموع پسورد مورد بررسی، از ضریب امنیتی بالایی برخوردار نبودند و این یعنی تنها ۵۶ درصد از پسورد کاربران، به صورت تصادفی انتخاب نشدند که برای سال ۲۰۲۰، ناامیدکننده است.

اما نکته جالب در خصوص ۲۰۰ رمز عبور ساده و قابل حدس که توسط این مرکز فعال در حوزه امنیت سایبری ارائه شده، این است که اغلب این پسوردها برای سال ۲۰۲۰، در سال ۲۰۱۹ نیز در فهرست بدترین پسوردها قرار داشتند.

از این میان، پسورد ۱۲۳۴۵۶ که بیشترین استفاده و کاربرد را در میان کاربران در سال ۲۰۲۰ داشته، بیش از ۲ میلیون و ۵۴۳ هزار و ۲۸۵ بار در دیتابیس این تحلیل، مشاهده شد. در رده دوم بدترین پسوردها، ۱۲۳۴۵۶۷۸۹ را می‌بینیم که ۹۶۱ هزار و ۴۳۵ بار در این لیست رویت شد.

در میان بدترین پسوردها، رده سوم به پسورد picture1 اختصاص یافته است که اگرچه ترکیبی از حروف و عدد را در خود دارد، اما توسط بسیاری از کاربران مورد استفاده قرار گرفته است. این پسورد در فهرست بدترین پسوردهای سال ۲۰۱۹ قرار نداشت و نشان می‌دهد که اخیرا مورد استقبال قرار گرفته است.

رده‌ها‌ی چهارم و پنجم را نیز در این فهرست، پسوردهای password و ۱۲۳۴۵۶۷۸ از آن خود کردند. به گفته کارشناسان، استفاده از رمزهایی از این دست راه را برای نفوذ و دسترسی هکرها به اطلاعات شخصی کاربران هموار می‌کند و اگر کاربر از یک رمز برای وارد شدن به چند حساب کاربری استفاده کرده بود، قطعا تبعات سوء بیشتری را به دنبال خواهد داشت.

با این حال، کارشناسان توصیه می‌کنند حتی‌الامکان از تایید هویت دومرحله‌ای استفاده شود تا یک لایه امنیتی اضافی به منظور محافظت از اکانت‌ها‌ در برابر نفوذ هکرها اضافه شود. یکی دیگر از روش‌ها‌، استفاده از اپلیکیشن‌ها‌ی مدیریت پسورد است که می‌تواند در این زمینه مفید باشد.

لینک کوتاه : https://astankhabar.ir/?p=628

برچسب ها

نوشته‌های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. چ جالب…👌عالی بود👏👏

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تأیید منتشر می‌شود.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نمی‌شود.
  • پیام‌هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نمی‌شود.

برچسب‌ها
آستانه‌اسرفیه آستانه‌ اشرفیه آستانه‌اشرفیه آستانه‌اشرفیه، فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه، حمید رضایی ابراهیم افشاری ابراهیم نجفی ابراهیم نجفی اسپیلی استاندار گیلان امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه،حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد طیبی انتخابات انتخابات شورا انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس بادام‌زمینی برنج آستانه‌اشرفیه جشنواره ابوذر حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد طیبی حمید رضایی رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان آستانه‌اشرفیه رئیس اداره شیلات آستانه‌اشرفیه رسول فرخی میکال سارا بهمنیار،تیم ملی کاراته سردار محمد عبدالله پور سرهنگ حمید محمدی‌نسب سپاه آستانه‌اشرفیه شرکت کشتارگاه مرغ کیسم شیلات صیادان آستانه‌اشرفیه علیرضا محزون فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه فرمانده انتظامی شهرستان آستانه‌اشرفیه فرمانده سپاه قدس گیلان مدیرکل شیلات گیلان مدیرکل هواشناسی گیلان نمازجمعه نماینده مردم شهرستان آستانه‌اشرفیه در مجلس شورای اسلامی نیروی انتظامی واکسن کرونا واکسیناسیون پسماند پل کابلی آستانه‌اشرفیه کرونا کرونا در آستانه‌اشرفیه کرونا در گیلان گیلان