به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستانخبر؛ علیرضا مسچیان متولد سال ۱۳۵۶ در لشت نشا و دارای کارشناس ارشد در رشته مدیریت بازرگانی و دانشجوی مقطع دکترا در رشته مدیریت دولتی است.
وی از خانواده شهدا و فرزند شهید حاج مرتضی مسچیان است و پیش از این در سال ۱۳۷۹ به استخدام وزارت کشور درآمده و به مدت ۱۲ سال در بخشداری خشکبیجار فعالیت داشت و سه سال نیز در سمت شهردار لشت نشا مشغول به کار بود.
مسچیان از ۲۷ مردادماه سال ۱۳۹۴ به صورت رسمی بخشداری خمام را بر عهده گرفت و پس از انتصاب محمدعلی نجفی به سمت استاندار البرز، در تیرماه ۹۷ به عنوان بخشدار مرکزی کرج منصوب شد.
معاونت انتخابات استانداری گیلان و معاونت سیاسی سابق فرمانداری شهرستان لنگرود نیز در کارنامه خدمتی وی به ثبت رسیده است.
مسچیان بعد از بازنشستگی نجفی، مدتی بعد به استانداری گیلان برگشت و امروز در مراسم شورای اداری شهرستان آستانهاشرفیه با حضور قاسمنژاد معاون استاندار گیلان به صورت رسمی سکان هدایت بخشداری کیاشهر را از حجت حاجیپور گرفت.
پیش از این حجت حاجی پور از تاریخ ۱۵دی ماه ۱۳۹۵ بر صندلی بخشداری کیاشهر تکیه زده بود.
انتهای پیام/۴۲۰۰
سلام هر جایی که دکتر مسچیان باشه آبادانی هست
ما هنوز حسرت روزهایی که ایشان در کرج بود را می خوریم
حیف شد که رفت
مسئولینی که قدر این عزیز را ندانستند.