• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 6 - رمضان - 1444
  • برابر با : Monday - 27 March - 2023
10
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گیلان مطرح کرد

معرفی گزینه‌های مردمی از طریق سامانه شورای ائتلاف+جزئیات

  • کد خبر : 2824
  • ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۸
معرفی گزینه‌های مردمی از طریق سامانه شورای ائتلاف+جزئیات
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان گیلان با بیان اینکه لیست نهایی شورای ائتلاف از طریق چندین مرحله نظرسنجی و روش‌های مختلف ایجاد می‌شود، گفت: در سامانه شورای ائتلاف این امکان فراهم‌شده است تا مردم نیز افرادی را که توانمند می‌دانند معرفی کنند.

نظرعلی علیزاده امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به روند جدی فعالیت شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: معرفی کاندیدای دارای توانمندی و کارآمدی توسط مردم کمک می‌کند تا نتیجه حاصل‌شده ثمربخش‌تر و به نفع خود مردم باشد.

وی با تأکید بر اینکه این شورا خود را ملزم می‌داند که نظر مردم را در ارائه لیست نهایی لحاظ کند، گفت: سامانه شورای ائتلاف به نشانی http://etelaf-gilan.com در حال حاضر فعال بوده و علاوه بر ثبت‌نام نامزدهایی که خود تمایل دارند از مکانیسم شورای ائتلاف عبور کنند مردم نیز می‌توانند فردی را که دارای صلاحیت می‌دانند را معرفی کنند.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان گیلان با بیان اینکه در سامانه شورای ائتلاف این امکان فراهم‌شده است تا مردم نیز افرادی را که توانمند می‌دانند معرفی کنند، افزود: تمامی کاندیدایی که می‌خواهند موردحمایت شورای ائتلاف قرار بگیرند و از مسیر این شورای در انتخابات مشارکت کنند می‌بایست در سامانه این شورا ثبت‌نام کنند.

علیزاده با اشاره به مکانیسم فعالیت شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان گیلان در انتخابات سال ۱۴۰۰ بیان کرد: برنامه راهبردی جامعی در حوزه مدیریت شهری توسط کمیته پژوهشی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان گیلان تدوین‌شده است که کاندیدای موردحمایت این شورا بر اساس آن عمل خواهند کرد.

وی با تأکید بر حفظ وحدت جریان انقلاب افزود: هدف شورای ائتلاف این است که جریان و احزاب انقلابی را دورهم جمع کند و به لیست واحدی برای حضور در انتخابات به‌صورت مکانیسم محور و با انجام فعالیت‌های شفاف دست یابد.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان گیلان به مکانیسم نظرسنجی در شورای ائتلاف مانند انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: لیست نهایی شورای ائتلاف از طریق چندین مرحله نظرسنجی و روش‌های مختلف ایجاد می‌شود و افرادی که در لیست این شورا قرار می‌گیرند موظف هستند خود را پایبند به سند راهبردی مدیریت شهری بدانند.

انتهای پیام/۴۲۰۰

لینک کوتاه : https://astankhabar.ir/?p=2824

نوشته‌های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تأیید منتشر می‌شود.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نمی‌شود.
  • پیام‌هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نمی‌شود.

برچسب‌ها
آستانه‌اسرفیه آستانه‌ اشرفیه آستانه‌اشرفیه آستانه‌اشرفیه، فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه، حمید رضایی ابراهیم افشاری ابراهیم نجفی ابراهیم نجفی اسپیلی استاندار گیلان امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه،حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد طیبی انتخابات انتخابات شورا انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس بادام‌زمینی برنج آستانه‌اشرفیه جشنواره ابوذر حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد طیبی حمید رضایی رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان آستانه‌اشرفیه رئیس اداره شیلات آستانه‌اشرفیه رسول فرخی میکال سارا بهمنیار،تیم ملی کاراته سردار محمد عبدالله پور سرهنگ حمید محمدی‌نسب سپاه آستانه‌اشرفیه شرکت کشتارگاه مرغ کیسم شیلات صیادان آستانه‌اشرفیه علیرضا محزون فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه فرمانده انتظامی شهرستان آستانه‌اشرفیه فرمانده سپاه قدس گیلان مدیرکل شیلات گیلان مدیرکل هواشناسی گیلان نمازجمعه نماینده مردم شهرستان آستانه‌اشرفیه در مجلس شورای اسلامی نیروی انتظامی واکسن کرونا واکسیناسیون پسماند پل کابلی آستانه‌اشرفیه کرونا کرونا در آستانه‌اشرفیه کرونا در گیلان گیلان