به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستانخبر؛ حجتالاسلام ولیالله عادلی با اشاره به تعطیلی نماز جمعه در تمامی شهرستانهای گیلان اظهار کرد: در ادامه همکاری و همراهی با ستاد مبارزه با ویروس کرونا و تصمیم استانی با محوریت آیتالله رسول فلاحتی نماینده ولیفقیه در گیلان، نماز جمعه فردا بیست و هفتم فروردین در هیچیک از شهرهای استان برگزار نمیشود.
وی با اشاره به عدم برپای نماز جمعه در هفته گذشته گفت: در رشت نماینده ولیفقیه در استان گیلان بهصورت پیام جمعه از طریق فضای مجازی سخنرانی خواهد کرد.
بر اساس آخرین آمار افزون بر یک هزار و ۵۰ بیمار مبتلا به بیماری کووید ١٩ در بیمارستانهای استان گیلان بستری هستند.
هماکنون شهرستانهای رشت، رودسر، املش، لنگرود، لاهیجان، آستانهاشرفیه، رودبار، بندرانزلی، صومعهسرا، فومن، تالش، آستارا، خمام، سیاهکل، شفت و ماسال در استان گیلان قرمز بوده و تنها رضوانشهر نارنجی است.
گیلان با دو و نیم میلیون نفر جمعیت بهعنوان یکی از مراکز تجاری و گردشگری مهم شمال کشور از نخستین استانهای درگیر شیوع کرونا در کشور بود.
انتهای پیام/۴۲۰۰