به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستانخبر، حبیب جهانساز امروز در جمع خبرنگاران با بیان فرصت تعیین شده برای خرید تضمینی برگ سبز چای از چایکاران به اتمام رسیده است، اظهار کرد: از اردیبهشت امسال تاکنون ۱۱۵ هزار و ۷۳۱ تن برگ سبز چای به ارزش بیش از ۹۴۵ میلیاردتومان از چایکاران شمال کشور خریداری شد که ۵۸ هزار و ۷۲۰ تن، معادل ۵۰ درصد چای خریداری امسال درجه یک و بقیه درجه دو است.
وی با تأکید بر لزوم توجه به پرداخت مطالبات چایکاران در سطح کشور گفت: بر اساس آمار تاکنون ۷۶۹ میلیاردتومان ، معادل ۸۲ درصد مطالبات چایکاران گیلان و مازندران پرداخت شده است.
رئیس سازمان چای کشور، تولید چای خشک را یکی از راههای کسب درآمد برای چایکاران دانست و افزود: با تلاشهای صورت گرفته تاکنون ۲۶ هزار و ۳۹ تن چای خشک در کارخانجات چایسازی شمال کشور چای خشک تولید شده است.
جهانساز با اشاره به ظرفیت استانهای شمالی در تولید برگ سبز چای بیان کرد: استانهای گیلان و مازندران به دلیل شرایط زیست محیطی و آب و هوایی مناسب دارای ظرفیت بسیار خوبی به لحاظ تولید و برداشت برگ سبز چای است.
انتهای پیام/۴۲۰۱