به گزارش پایگاه تحلیل خبری آستانخبر؛ انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۴۰۰ را به دلیل تحریمهای موجود، مشکلات اقتصادی، ناکارآمدی دولت شاید بتوان بهعنوان مهمترین انتخابات تاریخ جمهوری اسلامی نامید و به اعتراف جریان اصلاحطلبی به عنوان اصلیترین حامی دولت تدبیر و امید، کشور در سطح مدیریت اجرایی به اندازه چندین سال عقبگرد کرده و حال همگان منتظرند تا ببیند جریان انقلاب چه برنامهای برای اداره کشور در صورت پیروزی در انتخابات دارد.
در این مدت بارها از زبان عدهای کلمه جوان حزباللهی شنیده شد که مقام معظم رهبری فرمودند جوان به معنای کم بودن سن نیست بلکه فردی باید سکان هدایت کشور را در دست بگیرد که بتواند اوضاع نابسامان را کاهش و از طرفی با مردم که کرونا باعث آسیبهای شدید اقتصادی و بعضاً روانی شده حرف زده و اعتماد آنان را در حوزههای مختلف جلب کند.
برخی در جریان انقلاب بر این باورند که چون دولت و جریان اصلاحات در طی این مدت محبوبیت خود را از دست داده پس به طور یقین پیروز انتخابات خواهند شد، درحالی که گواه آمار محبوبیت آقای روحانی در سال ۹۲ حتی از سال ۱۴۰۰ هم کمتر بود ولی تیم رسانهای دولت با استفاده از ابزار رسانه و شانتاژهای خبری ( مثل دیوار کشیدن در پیاده رو در صورت روی کار آمدن جریان مخالف) ترس در در جامعه ایجاد کرد و متأسفانه جریان انقلاب برای این پروپاگاندای تیم رسانهای قوی دولت هیچ برنامهای نداشت.
نکته دیگر که جریان انقلاب برای پیروزی در انتخابات به آن تقریبا خوش بین است، مسئله برجام میباشد در حالی اگر علیرغم اینکه بارها در طی این مدت بدعهدیهای استکبار نمایان شده ولی با یک پرسش ساده در سطح خیابان از مردم هنوز هم عدهای مذاکره را بهتر میدانند لذا جریان انقلاب برای موفقیت باید راهکارهای لازم برای برون رفت کشور از این شرایط بدون توافق با غرب رو برای مردم بازگو کنند.
مقاومت به معنای ذلت عمیقترین برنامه اصلاحات برای موفقیت در انتخابات و جلب نظر مردم است و از این حربه در هشت سال اخیر بارها استفاده کرد در حالی که مقام معظم رهبری مقاومت به معنای ذلت را تعبیر غلط از مقاومت دانست، به این دلیل اگر جریان انقلاب سعی دارد در انتخابات پیشرو به موفقیت برسد باید برنامههای جایگزین و شاخص خود را معرفی کند.
اخیراً توسط برخی از افراد در جریان اصولگرا شاهد بیان جملاتی در خصوص انحصار طلبی این جریان بودیم در حالی که در این شرایط خاص و به منظور حل مشکلات کشور باید جریان انقلاب در انتخابات از کوچکترین ظرفیت افراد ولو اینکه اگر نظرشان به لحاظ تفسیر متفاوت باشد نهایت بهره را جست (نمونه عینی این امر انتخاب شهید رجایی به عنوان نخست وزیر توسط حزب جمهوری اسلامی در اوایل انقلاب).
مقام معظم رهبری همواره اولویت اصلی در انتخابات مختلف را مسئله مشارکت عنوان کردند، زیرا مشارکت حداکثری تضمین کننده امنیت و اقتدار کشور بوده و نمونه بارز اجرای صحیح مردم سالاری دینی بر اساس سیاست امامین انقلاب است، ولی برخی نظرات در خصوص عدم توجه برخی افراد در جریان انقلاب به مسئله مشارکت باعث ایجاد نگرانیهایی شده است زیرا بدون مشارکت و افزایش بصیرت مردم هیج موفقیتی در جامعه حاصل نمیشود.
اگر قرار است جریان انقلاب در انتخابات سال ۱۴۰۰ به دلیل عدم همراه کردن مردم در برابر شانتاژهای رسانهای دولت و جریانهای مقابل طرف کارآمدی را بگیرد سخت در اشتباه بوده و باید طرف مشارکت باشد زیرا بدون افزایش مشارکت مردم در جامعه هیج موفقیتی حاصل نمیشود.
جریان انقلاب باید شاخصهای یک رئیس جمهور در طراز انقلاب اسلامی را برای مردم بازگو کرده تا آنها بر همان اساس فرد اصلح را تشخیص داده و به او رأی دهند، این یعنی هم افزایش مشارکت و هم کارآمدی…
انتهای پیام/۴۲۰۰