به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستانخبر؛ دوره نخست یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوم اسفند برگزار شد و ۱۲ حوزه انتخابیه از ۲۰۸ حوزه به دور دوم کشیده شد و این تعداد حوزه انتخابیه شامل حوزههایی بود که متأسفانه با درگذشت نمایندگان منتخب آنها نیز باید انتخابات آنها در ۲۸خرداد ماه سال ۱۴۰۰ برگزار شود.
باتوجه به درگذشت تلخ محمدعلی رمضانی دستک نماینده منتخب مردم شهرستان آستانهاشرفیه در مجلس شورای اسلامی و لزوم برگزاری انتخابات میاندورهای مجلس در این شهرستان، تعدادی از رجال سیاسی و اجتماعی شهرستان آستانهاشرفیه نیز با حضور پررنگتر خود در مجامع محلی به دنبال تعرفه خود هستند.
محمدحسین قربانی پنچاه
نماینده مردم آستانهاشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس نهم و دهم و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و همچنین نماینده تامالاختیار وزیر بهداشت در استان گیلان در ایام کرونا بود که در حال حاضر عضو موظفی هیئتمدیره منطقه آزاد انزلی است که برخی بر این باورند وی با توجه به همین رسته شغلی منع قانونی برای کاندیداتوری دارد که درواقع با توجه به خروج محدوده ۶ هزار هکتاری کوی شهید رجایی از منطقه آزاد این قانون شامل حال وی نخواهد شد.
اسماعیل تیغ نورد جلالی
تیغ نورد متولد شهریورماه ۱۳۵۷، عضویت در دو دوره چهارم و پنجم شورای اسلامی شهر آستانهاشرفیه و وکیل پایه یک دادگستری و ارشد حقوق خصوصی است که به دلیل حضور در انتخابات میاندورهای ۱۴۰۰ از عضویت در شورای اسلامی شهر آستانهاشرفیه کنارهگیری کرد.
فرهاد شوقی چهارده
شوقی متولد ۱۳۶۵، عضو سابق شورای اسلامی شهر رشت، کارشناس عمرانی فرمانداری شهرستان رشت و مسؤول کانون دانشآموختگان طرح ولایت سازمان بسیج دانشجویی گیلان و مسؤول کانون فکری، فرهنگی و سیاسی سازمان بسیج دانشجویی گیلان را در کارنامه دارد.
حسن ندافی
ندافی عضو شورای اسلامی شهر آستانهاشرفیه در دوره سوم و مدیرکل کانون پرورش فکری استان قم، کارشناس مسؤول هنرهای نمایشی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را در کارنامه خود دارد.
سید مهدی صادق
صادق متولد سال ۱۳۳۱ و نماینده دوره هشتم مردم شهرستان آستانهاشرفیه در مجلس شورای اسلامی بود که در دوران نمایندگی خود به عضویت
کمیسیون صنایع و معادن مجلس درآمد.
حسین عباس نژاد کارسیدانی
عباس نژاد داماد نماینده منتخب فقید مردم شهرستان آستانهاشرفیه در مجلس یازدهم است که سابقه مدیرکل امور حقوقی، مجلس و استانها و همچنین مدیرکل اسبق اسناد و کتابخانه ملی استان گیلان را در کارنامه خود دارد.
حجتالاسلاموالمسلمین سید جواد سلیمانی
سلیمانی امامجمعه فعلی لاهیجان و ائمه جمعه سابق لنگرود، کومله و فشم تهران بوده که زمزمههایی از حضور وی برای کاندیداتوری در انتخابات میاندوره مجلس شورای اسلامی به گوش میرسد.
ریحانه احمدی دهکا
احمدی متولد سال ۱۳۶۳، سخنگو و دبیر کارگروه تخصصی بانوان شورایی استان تهران از سال در سال ۱۳۹۲ و عضو شورای اسلامی شهرک نظامی بخش مرکزی ری است که به تدریس در واحدهای دانشگاهی نیز میپردازد.
جهانبخش رضاپور ششکل
رضاپور بازنشسته فرهنگی است که سابقه حضور در معاونت مالی وزارت آموزشوپرورش را دارد که در دوره اخیر برای حضور در انتخابات مجلس اصفهان موفق به اخذ صلاحیت شده بود.
حسن جلالی چوری
جلالی کارمند دانشگاه گیلان و فرمانده گردان الی بیتالمقدس آستانهاشرفیه است.
علیرضا اشراقی (نوحهگر)
اشراقی از کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا است که سابقه رئیس دانشکده مجازی علوم حدیث واحد گیلان را نیز در کارنامه دارد.
محمد رسولی دستک
رسولی دهیار فعلی دستک است که به نظر میرسد وی برای حضور در انتخابات میاندورهای مجلس قصد ثبتنام دارد.
ارسلان قاسم نژاد
قاسم نژاد متولد سال ۱۳۵۲ کارشناس ارشد مدیریت مالی و بازاریابی است که علاوه بر فعالیت در حوزه ورزشهای رزمی سابقه ریاست امور مالیاتی شهرهای کیاشهر، آستانهاشرفیه و لنگرود را در کارنامه دارد.
موسی روزبه
روزبه متولد ۱۳۵۹، کارشناس ارشد حقوق جزا و جرمشناسی است که سابقه ریاست اداره امور حقوقی و املاک اداره کل ورزش و جوانان استان البرز را در کارنامه دارد.
علیرضا تنهایی کیسم
تنهایی متولد مهرماه ۱۳۴۱ و از یادگاران دوران دفاع مقدس است در حوزه دفاعی و جغرافیای سیاسی سابقه فعالیت دارد.
ابراهیم نجفی اسپیلی
نجفی متولد شهریورماه ۱۳۵۳ و از کارمندان اداره بنیاد مسکن در شهرهای فومن، لاهیجان و آستانهاشرفیه است سابقه حضور سه دوره متوالی در شورای شهر آستانهاشرفیه را دارد.
علی جعفری دهکا
جعفری متولد آذرماه ۱۳۴۵، معاون اداره آب و فاضلاب استان است که در شهرستان سیاهکل و آستانهاشرفیه مدیریت آبفار را عهدهدار بود که سابقه حضور در انتخابات دوره نهم را در کارنامه دارد.
فیضالله اکبری دستک
اکبری متولد ۱۳۵۵ و استاد دانشگاه است که سابقه دبیری هیئتمدیره انجمن علوم قرآن و حدیث ایران را داشته و کمیته نشریات و طرحهای پژوهشی پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی است.
کیوان حسنپور لسکوکلایه
حسنپور متولد سال ۱۳۵۱، دبیر هیئت تخلفات اعضای غیر هیئتعلمی دانشگاه و نماینده کمیسیون دائمی و مشاور ریاست دانشگاه بوئینزهرا و مدرس دانشگاه است.
نادر عبدالله پور
عبدالله پور متولد ۱۳۴۱، فرماندار اسبق شهرستان انزلی که سابقه دبیر سابق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مدیرکل امنیتی، انتظامی استانداری گیلان در کارنامه دارد که در حال حاضر دبیر ستاد اربعین حسینی استان گیلان است.
حجتالاسلام سید رضا مطهری
مطهری متولد ۱۳۵۲، رئیس اسبق و پنجساله اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آستانهاشرفیه است که سابقه امامجمعه موقت بخش کیاشهر، مسؤول کمیته فرهنگی ورزش زورخانهای و کشتی گیله مردی، مسئول برنامهریزی رسانه و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی استان گیلان و مسؤول امور مساجد سازمان تبلیغات اسلامی استان گیلان را در کارنامه خدمتی خود دارد.
حسین رضاپور لاشه
رضا پور پاسدار بازنشسته است که دارای سوابق مدیریتی در حوزههای فرهنگی و نظامی است.
ثبتنام از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز یکشنبه تاریخ هشتم فروردین ۱۴۰۰ آغاز و تا ساعت ۱۸ روز شنبه تاریخ ۱۴ فروردین (جمعاً به مدت ۷ روز) ادامه دارد.
گفتنی است مقامات موضوع ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی حداقل شش ماه قبل از ثبتنام باید استعفا داده باشند و توسط مقام مافوق قبولشده باشد.
- تنها بخشی از فعالیت سیاسی اجتماعی فرهنگی افرادی که اسامی آنان در بالا قید شده در این خبر آمده و این اسامی بر اساس حضور این چهرهها در مجامع مختلف شهرستان آستانهاشرفیه به بهانههای مختلف است.
انتهای پیام/۴۲۰۰
خدا رحمت کنه دکتر رمضانی دستک رو ،این دوستان رو که نوشتید قصد کاندیداتوری توی انتخابات ۱۴۰۰ رو دارن یا ۱۴۰۲ چون هیچکدامشون پیدا نیستن اونایی هم که پیدا هستن ننوشتید انگاری سایتتون باهاشون مشکل دارن