به گزارش آستانخبر، سرهنگ علی احمدپور در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه اعتیاد یک بیماری جسمی، روانی و اجتماعی بوده و ورود به این فرآیند آسان و خروج از آن مشکل است، اظهار کرد: باید با تقویت قدرت اعتماد به نفس، تصمیمگیری و از بین بردن افسردگی و کمرویی فرزندان، آنها را در برابر شرایط آسیبزا و گرایش به سمت مواد مخدر مقاوم ساخت.
وی از اجرای طرح سه روزه ارتقاء امنیت اجتماعی با هدف مبازره با مواد مخدر و پاکسازی نقاط آلوده و جرمخیز در سطح استان خبر داد و گفت: در این رابطه، ۹۷ خرده فروش و ۱۱ قاچاقچی مواد مخدر دستگیر و ۴۰۴ معتاد متجاهر نیز جمعآوری شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گیلان با بیان اینکه همچنین ۱۴ کیلو و ۲۷ گرم تریاک، ۴۳۹ گرم هروئین، ۲ کیلو و ۸۱۱ گرم حشیش، ۷۴۰ گرم شیشه و ۱۶ کیلو و ۳۰۵ گرم سایر مواد مخدر کشف شد، افزود: افراد دستگیر شده با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.
احمدپور با اشاره به رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر از طریق جلب مشارکت حداکثری مردم بیان کرد: واکسینه کردن قشر جوان زمانی اتفاق میافتد که همه دستگاههای مرتبط در این زمینه همکاری و تلاش کنند.
پایان پیام/۴۲۰۲