• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 5 - رمضان - 1444
  • برابر با : Sunday - 26 March - 2023
12
رئیس شورای تأمین آستانه‌اشرفیه:

۱۲۹ واحد صنفی آستانه‌اشرفیه به دلیل سرپیچی از دستورات ستاد مقابله با کرونا پلمپ شد

  • کد خبر : 3086
  • ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۸
۱۲۹ واحد صنفی آستانه‌اشرفیه به دلیل سرپیچی از دستورات ستاد مقابله با کرونا پلمپ شد
رئیس شورای تأمین شهرستان آستانه‌اشرفیه از پلمپ ۱۲۹ واحد صنفی آستانه برای سرپیچی از دستورات ستاد مقابله با کرونا در طی 14 روز اخیر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر؛ حمید رضایی امروز با اشاره به وضعیت قرمز کرونایی این شهرستان اظهار کرد: در این مدت، بیش از یک هزار مورد بازرسی توسط بازرسان ستاد مقابله با ویروس کرونا از واحدهای صنفی شهرستان صورت گرفته که در این بازدیدها برای ۲۴۸ واحد صنفی که دستورالعمل‌های ستاد مقابله با ویروس کرونا را نادیده گرفته‌اند اخطاریه صادر شد.

وی با بیان اینکه همه‌روزه بازرسی‌های مستمر بر نحوه فعالیت واحدهای صنفی در این شهرستان با جدیت بیشتری از سوی نمایندگان فرمانداری، شبکه بهداشت و درمان، اتاق اصناف، بسیج، نیروی انتظامی انجام می‌شود، افزود: متأسفانه در موج جدید شیوع کرونا، میزان ابتلای افراد به کووید ۱۹ در این شهرستان افزایش‌یافته و بر همین اساس جلسات ستاد مقابله با شیوع ویروس کرونا در این شهرستان نیز به‌صورت روزانه با حضور اعضا در محل فرمانداری این شهرستان برگزار می‌شود.

فرماندار آستانه‌اشرفیه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، عدم حضور در اجتماعات، استفاده از ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده، پرهیز از سفرهای غیرضروری، رعایت طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا مهم دانست و گفت: انتظار می‌رود عموم مردم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جهت قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا قدم بردارند و در این خصوص همکاری و مشارکت لازم را داشته باشند.

به گفته رضایی با توجه به شرایط موجود، فعالیت کلیه مشاغل درجه دو، سه و چهار در این شهرستان تا اطلاع ثانوی تعطیل است و کلیه این مشاغل موظف‌اند دستورالعمل‌های ستاد مقابله با شیوع ویروس کرونا را رعایت کنند که در غیر این صورت با متخلفین برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به تعطیلی کلیه بازارهای هفتگی در این شهرستان بیان کرد: فعالیت کلیه مشاغل درجه یک در این منطقه، شامل فعالیت‌های خدماتی ضروری، امدادی، نانوایی‌ها، فروشگاه‌های توزیع مایحتاج ضروری، داروخانه‌ها، مراکز درمانی، بانک‌ها و دیگر مراکز خدماتی ضروری در شرایط کنونی بلامانع است.

رئیس شورای تأمین شهرستان آستانه‌اشرفیه همچنین از برخورد قانونی با کلیه خودروهایی که محدودیت‌های کرونایی را رعایت نکنند خبر داد.

به گزارش آستان‌خبر؛ تعداد ۵ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی تحت پوشش ۲۱ اتحادیه در شهرستان آستانه‌اشرفیه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/۴۲۰۰

لینک کوتاه : https://astankhabar.ir/?p=3086

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تأیید منتشر می‌شود.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نمی‌شود.
  • پیام‌هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نمی‌شود.

برچسب‌ها
آستانه‌اسرفیه آستانه‌ اشرفیه آستانه‌اشرفیه آستانه‌اشرفیه، فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه، حمید رضایی ابراهیم افشاری ابراهیم نجفی ابراهیم نجفی اسپیلی استاندار گیلان امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه،حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد طیبی انتخابات انتخابات شورا انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس بادام‌زمینی برنج آستانه‌اشرفیه جشنواره ابوذر حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد طیبی حمید رضایی رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان آستانه‌اشرفیه رئیس اداره شیلات آستانه‌اشرفیه رسول فرخی میکال سارا بهمنیار،تیم ملی کاراته سردار محمد عبدالله پور سرهنگ حمید محمدی‌نسب سپاه آستانه‌اشرفیه شرکت کشتارگاه مرغ کیسم شیلات صیادان آستانه‌اشرفیه علیرضا محزون فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه فرمانده انتظامی شهرستان آستانه‌اشرفیه فرمانده سپاه قدس گیلان مدیرکل شیلات گیلان مدیرکل هواشناسی گیلان نمازجمعه نماینده مردم شهرستان آستانه‌اشرفیه در مجلس شورای اسلامی نیروی انتظامی واکسن کرونا واکسیناسیون پسماند پل کابلی آستانه‌اشرفیه کرونا کرونا در آستانه‌اشرفیه کرونا در گیلان گیلان