امروز:
سه‌شنبه, ۵ ام خرداد , ۱۴۰۵
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/آستانه‌اشرفیه/مشکلات ساخت مسکن با مصوبه شورای حفظ حقوق بیت‌المال حل می‌شود

مشکلات ساخت مسکن با مصوبه شورای حفظ حقوق بیت‌المال حل می‌شود

نماینده آستانه اشرفیه در مجلس پروژه‌های عمرانی شاخص این شهرستان را تقاطع غیرهمسطح و طرح توسعه حرم آقا سید جلال‌الدین اشرف (ع) با اعتبار ۱۵۷ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: موانع ساخت مسکن در گیلان و...

کد خبر :11092 ۲۲:۲۰ - ۰۴-۱۱-۱۴۰۳
چاپ
0 نظر

به گزارش استان‌خبر؛ ابراهیم نجفی در گفت وگویی، در حاشیه بازدید از پروژه های عمرانی شهرستان آستانه اشرفیه، یکی از پروژه های شاخص را احداث تقاطع غیرهمسطح ورودی آستانه اشرفیه دانست که بالغ بر ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار دارد و اظهار کرد: تقاطع غیرهمسطح میدان سید جلال الدین اشرف (کیسم) از دیگر پروژه هاست که به زودی در سامانه دولت جهت انتخاب پیمانکار واجد شرایط بارگذاری می شود و شاهد کلنگ زنی آن خواهیم بود.

وی با بیان اینکه به دنبال احداث بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی در محل بیمارستان کنونی به مساحت ۲.۱ هکتار هستیم و عملیات اجرایی آن به زودی آغاز می شود، گفت: طرح توسعه حرم نیز به صورت ملی تامین اعتبار شده و دو ردیف ۵۰ و ۳۳ میلیارد تومانی دارد.

نماینده آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی از فراخوان سرمایه گذاران برای احداث اسکله بندرکیاشهر خبر داد و اضافه کرد: به زودی قرارداد اولیه این پروژه با سرمایه گذار بسته می شود که شامل اسکله و مجموعه هفت هکتاری داخل شهر بندرکیاشهر است.

نجفی آسفالت معابر شهری و روستایی را از دیگر پروژه های در دست پیگیری دانست و بیان کرد: در جریان سفر رئیس قوه قضائیه به استان گیلان، یکی از دغدغه های اصلی مردم یعنی ساخت مسکن مورد توجه قرار گرفت، زیرا طبق رای دیوان عدالت اداری، امکان ساخت و ساز در حوزه های شهری و روستایی در اراضی بدون سند مالکیت وجود ندارد؛ این در حالی است که ۸۰ درصد اراضی استان فاقد سند است.

وی با بیان اینکه شورای حفظ حقوق بیت المال به زودی یک مصوبه قانونی را برای رفع مشکل مذکور گیلان تنظیم و به قوه قضائیه ارسال می کند، یادآور شد: حریم بستر ۲۵ساله رودخانه سفیدرود نیز که برای مردم تبدیل به معضل شده، در حال اصلاح است.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به امکان‌سنجی طرح توسعه حرم با ۱۹ بلوک دارای کاربری های تجاری و گردشگری، ادامه داد: شهرستان آستانه اشرفیه ۳۷ کیلومتر نوار ساحلی دارد؛ علاوه بر آن، وجود حرم مطهر آقا سید جلال الدین اشرف (ع) ظرفیت های گردشگری مذهبی را در کنار گردشگری طبیعی برای سرمایه گذاران فراهم کرده و لذا باید به سمت توسعه زیرساخت ها برویم.

انتهای پیام/۴۲۰۰

 

برچسب ها:

ابراهیم نجفی

مطالب مرتبط

  • ساخت نماهنگ مادر دربسیج هنرمندان آستانه اشرفیه به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س)
  • بادام‌کاران گیلان در دام مشکلات/ گذر از کشاورزی سنتی به دانش بنیان
  • ماراتن انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در دیار سلطان آغاز شد+ اسامی ثبت‌نامی
  • آتش سوزی ۱۱ باب مغازه در بندر کیاشهر
  • کدام تحریم‌های تحمیلی از سه‌شنبه لغو می‌شود؟

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
نجوای عاشقانه دعای عرفه در آستان مقدس حضرت سلطان سیدجلال الدین اشرف(ع)
۱۰ Best Practices For evolution gaming
Beware The ice fishing live demo Scam
You Don&#۸۲۱۷;t Have To Be A Big Corporation To Start relax gaming
white rabbit slot For Money
بین الملل
Tillgång till BankID och dess begränsningar på utländska webbplatser
Tez-tez verilən suallar və onların ətraflı cavabları
نخبگان ایرانی در قله‌های علمی جهان
موضوعات داغ:
13 آبان
۲۲بهمن
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده
آبگذاری

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما