امروز:
جمعه, ۳ ام مهر , ۱۴۰۵
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/اخبار/آغاز مطالعات طرح جامع حمل‌ونقل و ترافیک شهر رشت با چشم‌انداز ۱۴۱۹

آغاز مطالعات طرح جامع حمل‌ونقل و ترافیک شهر رشت با چشم‌انداز ۱۴۱۹

رحیم شوقی، شهردار رشت، از شروع رسمی مطالعات بازنگری طرح جامع حمل‌ونقل و ترافیک این شهر خبر داد و تأکید کرد که این طرح با هدف ارتقای عدالت اجتماعی، توسعه حمل‌ونقل همگانی و کاهش ترافیک تا افق سال ۱۴۱۹...

کد خبر :11851 ۱۶:۴۷ - ۰۶-۰۲-۱۴۰۴
چاپ
0 نظر

به گزارش آستان‌خبر؛ به مناسبت روز ملی شوراها، دکتر آکوچکیان، سرکنسول سابق جمهوری اسلامی ایران در آستراخان روسیه و کارشناس ارشد وزارت امور خارجه، روز گذشته با رئیس و اعضای شورای اسلامی و شهردار رشت دیدار و گفتگو کرد.

این دیدار که همزمان با برگزاری سومین جشنواره فیلم کوتاه رشت برگزار شد، با هدف توسعه و تقویت مناسبات فرهنگی، اقتصادی و گردشگری میان دو شهر رشت و آستراخان انجام گرفت.

شهردار رشت در این نشست خواهرخواندگی رشت و آستراخان را نمادی از روابط تاریخی و راهبردی دو ملت دانست و ابراز امیدواری کرد با بهره‌گیری از تجربیات دکتر آکوچکیان، مسیر توسعه همکاری‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بین دو شهر با جدیت بیشتری دنبال شود.

رحیم شوقی همچنین یادآور شد که پس از سال‌ها رکود در روابط خواهرخواندگی، دو سفر اخیر به آستراخان زمینه‌ساز گسترش تعاملات مردمی، فرهنگی و اقتصادی شده است. وی از راه‌اندازی پرواز مستقیم بین رشت و آستراخان در آینده نزدیک خبر داد که می‌تواند نقش مهمی در توسعه گردشگری و تبادلات فرهنگی ایفا کند.

شهردار رشت با اشاره به ظرفیت‌های گسترده این شهر در حوزه گردشگری، فرهنگ و نیروی انسانی، تاکید کرد که هدف اصلی ارتقای جایگاه رشت در میان کشورهای حاشیه دریای خزر و فراهم آوردن دستاوردهای اقتصادی برای شهروندان است.

در ادامه، دکتر آکوچکیان با اشاره به سابقه بیش از ۴۰۰ سال روابط گیلان و روسیه گفت: «استان گیلان می‌تواند موتور محرکه مراودات دو کشور باشد.» وی به کاروانسرای گیلانیان در آستراخان اشاره کرد که با حفظ معماری سنتی به مجموعه‌ای مسکونی ۶۵ واحدی تبدیل شده و آن را نمادی از حضور تاریخی ایرانیان در روسیه خواند.

آکوچکیان همچنین اهمیت برنامه‌ریزی دقیق در سفرهای شهردار رشت را یادآور شد و گفت که این سفرها می‌توانند زمینه‌ساز پروژه‌هایی همچون ساخت فیلم و ایجاد پرواز مستقیم بین دو شهر باشند.

انتهای خبر/۴۲۰۰

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
جزئیات جدید از آتش‌سوزی و انفحار یک منزل مسکونی در آستانه‌اشرفیه
آتش‌سوزی و انفجار یک منزل مسکونی در آستانه‌اشرفیه
«هر دانش‌آموز یک مهارت» رویکرد آموزش و پرورش آستانه‌اشرفیه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی
برپایی ۲۰ غرفه صنایع‌دستی در آستانه‌اشرفیه
تشریح برنامه‌های هفته فرهنگی آستانه‌اشرفیه
بین الملل

با یاد کودکان قربانی جنایات جنگی

سخنگوی وزارت خارجه به یاد محیا نوشت

درآمد ۷۳ میلیارد دلاری در انتظار اقتصاد ایران

پایان صادرات مجانی نفت از منطقه؛ عوارض عبور از هرمز «ریالی» می‌شود
Tillgång till BankID och dess begränsningar på utländska webbplatser
موضوعات داغ:
13 آبان
۲۲بهمن
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوا
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • سیاست حفظ حریم خصوصی