امروز:
جمعه, ۳ ام مهر , ۱۴۰۵
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/اقتصادی/خودروهای عمومی برای ثبت نام تبدیل به سی.ان.جی اقدام کنند

خودروهای عمومی برای ثبت نام تبدیل به سی.ان.جی اقدام کنند

ایرنا- مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: خودروهای عمومی برای تبدیل نوع سوخت به سی.ان.جی از امروز اقدام کنند.
کد خبر :397 ۲۱:۳۹ - ۲۳-۱۱-۱۴۰۳
چاپ
0 نظر

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با بیان اینکه متنوع سازی سبد سوخت در برنامه هفتم توسعه مورد تاکید قرار گرفته است ادامه داد: تلاش می شود علاوه براین از سوخت های پایه زیستی مثل بایواتانول و با یودیزل هم در این سبد استفاده شود.
ویس کرمی خاطرنشان کرد: قرار است در یک همکاری با شهرداری تهران و سازمان گسترش و نوسازی (ایدرو) برای این دو نوع سوخت اقدام شود.
وی افزود: استفاده از ظرفیت CNG، تقویت این صنعت و ارتقای زیرساخت‌های آن و ناوگان دوگانه‌سوز بعد از وقفه‌ ۲ ساله‌ای که ایجاد شده بود، دوباره در دستور کار قرارگرفته است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با بیان اینکه از دهه ۸۰ احداث جایگاه های سوخت سی.ان.جی در دستورکار قرار گرفت خاطرنشان کرد: تاکنون دو هزار و ۶۰۰ حایگاه احداث شده و ۲۳ میلیون مترمکعب سی.ان.جی توزیع شده است.
ویس کرمی گفت: تعداد جایگاه های سوخت مایع کشور بعد از حدود ۲۰ سال فعالیت مداوم حدود ۴ هزار و ۶۰۰ جایگاه است درحالی که تعداد جایگاه های سی.ان.جی از دهه ۸۰ تاکنون به این عدد رسیده است.
وی با بیان اینکه در سال های اخیر ۳۵۰ کارگاه تبدیل به سوخت سی.ان.جی فعال بود که در سه سال گذشته تعطیل شدند گفت: از د وماه پیش فعال سازی این ها مجدد در دستورقرارگرفته است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با بیان اینکه “از طریق حواله گاز صادر شده و عرضه آن در بورس انرژی، توانستیم بخشی از مطالبات پیمانکاران طرح CNG را پرداخت کنیم”، گفت: با پرداخت این مطالبات روند تبدیل خودروها به دوگانه سوز ، امروز آغاز شد؛ کسانی که خودروهای تک‌سوز عمومی بنزینی دارند اعم از تاکسی و وانت و همچینن مسافربرهای شخصی و اینترنتی می‌توانند با مراجعه به سامانه .ثبت نام کنند و در نوبت تبدیل قرار می‌گیرند.
ویس کرمی ادامه داد: با تبدیل خودروهای بنزین‌سوز به دوگانه‌سوز، سهمیه آنها اصلاح می‌شود و بر اساس میزان صرفه‌جویی انجام شده، بخشی از آن صرف تبدیل یا تولید خودروها می‌شود.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
جزئیات جدید از آتش‌سوزی و انفحار یک منزل مسکونی در آستانه‌اشرفیه
آتش‌سوزی و انفجار یک منزل مسکونی در آستانه‌اشرفیه
«هر دانش‌آموز یک مهارت» رویکرد آموزش و پرورش آستانه‌اشرفیه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی
برپایی ۲۰ غرفه صنایع‌دستی در آستانه‌اشرفیه
تشریح برنامه‌های هفته فرهنگی آستانه‌اشرفیه
بین الملل

با یاد کودکان قربانی جنایات جنگی

سخنگوی وزارت خارجه به یاد محیا نوشت

درآمد ۷۳ میلیارد دلاری در انتظار اقتصاد ایران

پایان صادرات مجانی نفت از منطقه؛ عوارض عبور از هرمز «ریالی» می‌شود
Tillgång till BankID och dess begränsningar på utländska webbplatser
موضوعات داغ:
13 آبان
۲۲بهمن
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوا
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • سیاست حفظ حریم خصوصی