امروز:
چهارشنبه, ۸ ام بهمن , ۱۴۰۴
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/آستانه‌اشرفیه/مسؤولان از امکانات و توان انسانی بسیج و سپاه قدس گیلان نهایت استفاده را کنند.

مسؤولان از امکانات و توان انسانی بسیج و سپاه قدس گیلان نهایت استفاده را کنند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر،  ظهر امروز استاندار گیلان در سالن اجتماعات سپاه با فرمانده سپاه قدس گیلان و جمعی دیگر از پاسداران دیدار و گفت‌وگو کرد. فرمانده سپاه قدس گیلان نیز در این جلسه با...

کد خبر :4259 ۲۲:۰۹ - ۰۸-۰۸-۱۴۰۰
چاپ
0 نظر

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر،  ظهر امروز استاندار گیلان در سالن اجتماعات سپاه با فرمانده سپاه قدس گیلان و جمعی دیگر از پاسداران دیدار و گفت‌وگو کرد.

فرمانده سپاه قدس گیلان نیز در این جلسه با تبریک روز بسیج دانش‌آموزی اظهار کرد: انقلاب اسلامی استحکام و استقلال و وحدت خود را مدیون خون پاک شهیدانی همچون حسین فهمیده است.

سردار محمد عبدالله پور با بیان اینکه دولت جدید بارقه امید را در دل مردم ایجاد کرده است، گفت: با روی کار آمدن دولت جدید امیدهای زیادی در دل مردم ایجاد شد زیرا مردم به مدیریت جریان ولایتمدار بسیار امیدوار هستند.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی موجود در کشور بیان کرد: در نظام ولایی و بر مبنای اسلام تمامی مشکلات عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی قابل است که نمونه بارز آن‌ را در حوزه دفاعی، نظامی و امنیتی شاهد بودیم.

فرمانده سپاه قدس گیلان تنها راه‌حل مشکلات کشور را توجه به مدیریت جهادی دانست و افزود: کشور در حوزه اقتصادی دارای مشکلات عدیده‌ای است ولی اگر به‌مانند عرصه دفاعی و نظامی به توصیه‌های مقام معظم رهبری توجه و از ظرفیت جوانان استفاده می‌شد بسیاری از مشکلات تاکنون حل‌شده بود‌ ولی برخی از مسؤولان تاکنون حتی یکبار هم به برخی از مناطق صعب‌العبور حضور پیدا نگرند.

عبدالله پور با تأکید بر لزوم اهتمام مسؤولان به شعار ما می‌‌توانیم،‌ تصریح کرد: شعار جریان انقلاب ما می‌توانیم است زیرا هرچه موفقیت در کشور وجود دارد به دلیل استفاده از ظرفیت جوانان است چون مقام معظم رهبری اعتماد به‌ویژه ای به جوانان دارد

وی با بیان اینکه انقلابی گری باید در بین مدیران استان وجود داشته باشد، گفت: اعتقاد به مبانی اسلام، توجه به استقلال و استحکام کشور، عدم وابستگی به بیگانه، حساسیت در مقابل طرح‌های دشمن و تقوای دینی و سیاسی مهم‌ترین ویژگی‌های انقلابی گری از نگاه مقام معظم رهبری است.

به گفته فرمانده سپاه قدس گیلان پسماند، فاضلاب، ترافیک رشت، کارخانه‌های نیمه تعطیل مهم‌ترین مشکلات استان هستند که اعظم آنان در شهرستان رشت وجود دارد ولی باید به شهرداری و دولت برای حل مشکلات کمک کرد.

عبدالله پور با تأکید بر اینکه استفاده از ظرفیت بسیج باعث موفقیت در بسیاری از حوزه‌ها می‌شود، افزود: گیلان در تزریق واکسن کرونا در کشور دارای رتبه نخست بوده و این امر به لطف استفاده از ظرفیت بسیج در انجام واکسیناسیون و در غالب طرح شهید سلیمانی محقق شده است.

وی سپاه و بسیج را سرباز خادم مردم در کشور دانست و تصریح کرد: سپاه چشم طمع به هیچ جایگاهی نداشته و تا پای جان سرباز مردم، انقلاب و ولی‌فقیه بوده و حاضریم برای سربلندی اسلام بارها کشته‌شده و زنده شویم لذا از مسؤولان درخواست دارم از امکانات و توان انسانی بسیج و سپاه قدس گیلان نهایت استفاده را کنند.

انتهای پیام/۴۲۰۱

برچسب ها:

سردار محمد عبدالله پورفرمانده سپاه قدس گیلان

مطالب مرتبط

  • بندرکیاشهر رکورددار بارش باران در گیلان
  • انصراف دومین داوطلب نمایندگی مجلس در حوزه انتخابیه شهرستان آستانه‌اشرفیه
  • لایروبی ۱۵۰ هکتار از آبندان‌های گیلان
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی روز قدس در گیلان
  • ۱۱۴ کیلومتر از انهار کشاورزی آستانه‌اشرفیه لایروبی شد

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه در جلسه شورای اداری مطرح کرد:

نوسازی شبکه برق تا حل گره مسکن ملی در آستانه‌اشرفیه
شناسایی و دستگیری عوامل اصلی ناآرامی‌های اخیر در آستانه‌اشرفیه

در راستای ارتقای امنیت اجتماعی انجام شد:

بازداشت ۱۸ خرده‌فروش و معتاد متجاهر در طرح ارتقای امنیت اجتماعی آستانه اشرفیه
مسئولی که خدمت نکند، غاصب است!

در مراسم دعای ندبه آستانه اشرفیه مطرح شد:

ایمانِ بدون مرزبندی، ادعایی بیش نیست!
بین الملل
معاون نخست وزیر آذربایجان: مثل روسیه آماده تفاهمیم
نحوه پشتیبان‌گیری و حذف اکانت گوگل
موانع و شرایط بازدارنده منافع آمریکا در خلیج‌فارس
موضوعات داغ:
13 آبان
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده
آبگذاری
آبگرفتگی معابر
آتش سوزی

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما