امروز:
شنبه, ۲۳ ام خرداد , ۱۴۰۵
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/آستانه‌اشرفیه/پایان غصه یک‌ طرفه شدن خیابان سردار جنگل و امام خمینی(ره)

پایان غصه یک‌ طرفه شدن خیابان سردار جنگل و امام خمینی(ره)

به گزارش آستان‌خبر، با توجه به اینکه طرح مطالعاتی ساماندهی طرح ترافیکی مرکز شهر آستانه اشرفیه در ۳۰ دیماه ۱۴۰۰ با حمایت و پیگیری اعضای شورای اسلامی شهر و با محوریت بررسی معضلات ترافیکی شهر آستانه...

کد خبر :7783 ۱۶:۳۶ - ۱۹-۰۴-۱۴۰۲
چاپ
0 نظر

به گزارش آستان‌خبر، با توجه به اینکه طرح مطالعاتی ساماندهی طرح ترافیکی مرکز شهر آستانه اشرفیه در ۳۰ دیماه ۱۴۰۰ با حمایت و پیگیری اعضای شورای اسلامی شهر و با محوریت بررسی معضلات ترافیکی شهر آستانه اشرفیه به شورای ترافیک شهرستان ارائه گردید و پس از انجام کارشناسی‌های متعدد و برگزاری جلسات مختلف، مورد تصویب قرار گرفت.

این طرح که قراربود بصورت آزمایشی از اسفندماه ۱۴۰۱ به مدت ۳ ماه در سطح آستانه اشرفیه اجرا گردد به دلیل استعفای شهردار و اداره شهر با حضور سرپرست و عدم جایگزینی طرح تا تیرماه(دوماه بیشتر از زمان طرح آزمایشی ) بلا تکلیف ماند ‌.

در جلسه امروز شورای ترافیک اعضای شورا مخالفت و موافقت خود را بر ماندگاری و عدم ماندگاری طرح با نظرات مشروح اعلام کردند.

سرهنگ فرشید هادی پور؛ فرمانده پلیس راهنمایی و رانندگی با اعلام اینکه این طرح به کاهش گره ترافیکی (به دلیل ورود ماشین ها از هر طرف) ، کاهش ۵۰ درصدی ترافیک و روان شدن آن ،مورد تشویق قرارگرفتن طرح از سوی مسئولین استانی بعداز مطالعه و اجرای طرح ، موافقت خودرا اعلام کرد.

حسن حبیب پور ؛رییس شورای اسلامی به‌منظور پیگیری مطالبات مردمی مبنی بر متضررشدن کسبه سردار جنگل با وجود موافقت این طرح در زمان تصویب و اجرا و هزینه های صورت گرفته مخالفت خودرا در این جلسه اعلام کرد.

مسکن و شهرسازی و پزشکی قانونی نیز بمنظور روان ترشدن ترافیک و کاهش تصادفات موافقت خودرا اعلام کردند.

نماینده خبرگزاری صدا و سیما ،شورای بخش مرکزی و بخشدار مرکزی نیز با توجه به مطالبات کسبه سردار جنگل و محل گذر شدن ماشین ها در این خیابان و موارد دیگر مخالفت خودرا اعلام کردند.

حمیده اسلامی ؛سرپرست شهرداری نیز با اشاره به اینکه هر طرح قبل از تدوین و تصویب مورد مطالعات و کارشناسی قرار میگیرد تصریح کرد: طرح جامع قبل از هرچیزی با دارا بودن دفترچه مطالعات اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی مورد کارشناس میدانی قرار گرفته است .

وی افزود: این طرح با گذشت زمان و تغییر مدیریت شهری همچنان مخالفانی را درپی داشته که با مکاتبه های صورت گرفته با شورا و نظرکمیسیون عمران با نظرات ارائه شده به شهرداری مبنی بر برداشتن طرح متفق القول شده است .

اسلامی همچنین ماندگاری طرح صرف هزینه شدن طرح را نفی کرد و گفت :هرچند که برای ورد کاهش ترافیک را داشته و رضایت بخش بوده اما خروج مشکل ساز بوده و نارضایتی فراوان کسبه ها را در پی دارد.

خسرو آرنگ ؛فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه دراین نشست ضمن پاسخ تشریحی به نظرات مخالف و موافق با اعلام اینکه دراین نشست از مجموع ده رای درموضوع ماندگاری و یا عدم ماندگاری ۷مخالف و ۳ موافق ثبت شده است .

وی افزود: سیاست گذاری درست منتهی بر توسعه شهرنشینی بر نظرات ، خواسته های یک طرفه و فشارهای حاکم رسانه ای ارجاع می باشد .

نماینده عالی دولت درشهرستان با اشاره به کاهش تصادفات جاده ای استان در مناسبت های تعطیل و غیر آمار تصادف منجر به مرگ در این شهرستان را صفر بیان کرد.

همچنین در پی مطالبات مردمی نظرات کارشناسی را خواستار شد و گفت : در صورت عدم ماندگاری طرح جایگزین این طرح باتوجه به نظر کارشناسی ضروری می باشد.

لازم به ذکر است که از سه پیشنهاد ارائه شده چون رفوژ میانی با روشنایی معابر ، زوج و فرد کردن خیابان و یا با توجه به روز های بازار یکطرفه شدن خیابان پیشنهاد دوطرفه کردن خیابان با رفوژ میانی و نیوجرسی با روشنایی معابر مورد تصویب جایگزینی طرح یک طرفه قرارگرفت.

پایان پیام/۴۲۰۲

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
Navigating %key۱% feels surprisingly effortless from the very first click
Test Post Created
Coronavirus disease ۲۰۱۹
The Future of Interactive Roulette Games with Enhanced Security and Accessibility Across Increasingly Connected Global Markets
Exploring the advantages of virtual sports wagering while maintaining responsible gaming habits as consumer expectations continue to evolve
بین الملل

با یاد کودکان قربانی جنایات جنگی

سخنگوی وزارت خارجه به یاد محیا نوشت

درآمد ۷۳ میلیارد دلاری در انتظار اقتصاد ایران

پایان صادرات مجانی نفت از منطقه؛ عوارض عبور از هرمز «ریالی» می‌شود
Tillgång till BankID och dess begränsningar på utländska webbplatser
موضوعات داغ:
13 آبان
۲۲بهمن
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده
آبگذاری

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • سیاست حفظ حریم خصوصی