امروز:
سه‌شنبه, ۵ ام خرداد , ۱۴۰۵
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/اجتماعی/افزایش صید ماهیان استخوانی دریای خزر در سال جاری

افزایش صید ماهیان استخوانی دریای خزر در سال جاری

مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران با اشاره به گذشت حدود یک ماه از شروع فصل صید ماهیان استخوانی دریای خزر از افزایش صید در سال جاری خبر...

کد خبر :8850 ۱۳:۳۱ - ۱۵-۰۸-۱۴۰۲
چاپ
0 نظر

به گزارش آستان‌خبر، رضا عباسپور نادری مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران  اظهار کرد: براساس آخرین آمار اخذ شده از تعاونی‌های صید پره در استان‌های شمالی کشور، شاهد افزایش میزان صید در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته هستیم.

مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران، ادامه داد: میزان صید کل امسال تا کنون ۲۷۰ تُن بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۲ درصدی را به دنبال داشته است.

به گفته وی، صید در استان گلستان با افزایش ۶۰ درصدی، در استان مازندران با افزایش ۵ درصدی و در استان گیلان با کاهش ۱۳ درصدی همراه بوده است.

نادری با اشاره به اینکه گونه‌های سفید، کپور و کفال بیشترین میزان صید در میان ماهیان استخوانی دریای خزر را به خود اختصاص می‌دهند، بیان داشت: آمارها حاکی از آن است که از ابتدای امسال تا کنون صید ماهی سفید با کاهش ۱۶ درصدی، صید ماهی کفال با کاهش ۲۶ درصدی و صید کپور ماهیان با افزایش ۱۶۲ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته روبه‌رو بوده است.

مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه امیدواریم در ادامه فصل صید شاهد تداوم افزایش میزان صید و رضایتمندی جامعه صیادی شمال کشور باشیم، گفت: یکی از مهمترین دلایل افزایش صید به مدیریت بهره برداری و منابع مربوط می‌شود که این امر با مدیریت سازمان شیلات و همکاری صیادان صورت گرفته است.

به گفته وی، صید ماهیان استخوانی دریای خزر توسط تعاونی‌های پره استان‌های گلستان، مازندران و گیلان هرساله به مدت حدود شش ماه انجام می‌شود که معمولاًّ پس از ارزیابی گزارش گشت‌های تحقیقاتی و بررسی وضعیت ذخایر از اواسط مهرماه آغاز و تا اواسط فرودین ماه سال بعد ادامه دارد.

وی همچنین در خصوص صید ماهیان خاویاری گفت: صید ماهیان خاویاری با هدف بازسازی و تکثیر طی سال‌های اخیر تقریباً ثابت بوده است؛ صید ماهیان خاویاری به منظور بازسازی و تکثیر هرساله از اوایل مهر ماه در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان انجام می‌شود.

وی در ادامه گفته‌های خود به حضور صیادان غیرمجازی اشاره کرد که در طول فصل صید اقدام به صید ماهیان خاویاری می‌کنند و بیان داشت: حضور مستمر یگان حفاظت شیلات در دریای خزر سد بزرگی برای رسیدن اهداف این صیادان غیرمجاز محسوب می‌شود.

مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران در ادامه گفته‌های خود یادآور شد: ۱۳۶ هزار نفر صیاد در شمال و جنوب کشور به حرفه صیادی اشتغال دارند که حدود ۹ هزار و ۵۰۰ نفر از آن‌ها در شمال کشور و در کرانه‌های دریای خزر و مابقی نیز یعنی حدود ۱۲۶ هزار و ۵۰۰ نفر در سواحل خلیج فارس و دریای عمان فعال هستند.

وی با بیان اینکه تعاونی‌ها و تشکل‌های صیادی می‌توانند به عنوان بازوان قدرمتمند شیلات در تحقق سیاست‌های کلان مدیریت ماهیگیری ایفای نقش کنند، اظهار داشت: در حال حاضر ۳۴۷ تعاونی صیادی در سواحل شمالی و جنوبی کشور به همراه هشت اتحادیه در هفت استان ساحلی و یک اتحادیه سراسری با تمرکز بر حوزه‌های صید و صیادی فعال هستند.

انتهای پیام/۴۲۰۲

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
نجوای عاشقانه دعای عرفه در آستان مقدس حضرت سلطان سیدجلال الدین اشرف(ع)
۱۰ Best Practices For evolution gaming
Beware The ice fishing live demo Scam
You Don&#۸۲۱۷;t Have To Be A Big Corporation To Start relax gaming
white rabbit slot For Money
بین الملل
Tillgång till BankID och dess begränsningar på utländska webbplatser
Tez-tez verilən suallar və onların ətraflı cavabları
نخبگان ایرانی در قله‌های علمی جهان
موضوعات داغ:
13 آبان
۲۲بهمن
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده
آبگذاری

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما