• تاریخ انتشار : سه شنبه 22 شهریور 1401 - 10:34
  • کد خبر : 5185
  • چاپ خبر

آستانه‌اشرفیه قطب تولید پاچ باقلا در گیلان

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، ابراهیم اکبرزاده امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به  آغاز کشت پاییزه پاچ باقلا در گیلان اظهار کرد: پیش‌بینی‌شده کشاورزان گیلانی امسال با برداشت ۲۹ هزار تن پیله ‌تر باقلا ۷۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کنند. وی با بیان اینکه کشت پاچ باقلا نقش مهمی در تأمین پروتئین گیاهی، اصلاح و تثبیت ازت

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، ابراهیم اکبرزاده امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به  آغاز کشت پاییزه پاچ باقلا در گیلان اظهار کرد: پیش‌بینی‌شده کشاورزان گیلانی امسال با برداشت ۲۹ هزار تن پیله ‌تر باقلا ۷۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کنند.

وی با بیان اینکه کشت پاچ باقلا نقش مهمی در تأمین پروتئین گیاهی، اصلاح و تثبیت ازت خاک دارد، گفت: هفت هزار و ۲۵۰ هکتار از مزارع گیلان به کشت دوم اختصاص دارد.

به گفته مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان همه‌ساله کشاورزان گیلانی پس از برداشت برنج در گیلان به کشت دوم پاچ باقلا روی می‌آورند و برداشت پاچ باقلا از نیمه مهرماه در گیلان آغاز می‌شود.

اکبرزاده با اشاره به عمده‌ترین شهرستان‌های تولید کننده پاچ باقلا در گیلان بیان کرد: پاچ باقلا در فصل بهار و پاییز در گیلان کشت می‌شود و مناطق عمده تولید این محصول شهرستان‌های آستانه‌اشرفیه، رشت، تالش و ماسال هستند.

وی گیلان را تنها  تولیدکننده پاچ باقلا در کشور معرفی کرد و گفت:  مصرف این باقلا هم در گیلان بیش از سایر استان‌های کشور است.

انتهای پیام/۴۲۰۱

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.