• تاریخ انتشار : جمعه 26 شهریور 1400 - 18:06
  • کد خبر : 3933
  • چاپ خبر

آستانه‌اشرفیه همچنان نارنجی کرونایی

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر؛ بر اساس ارزیابی نرم‌افزار ماسک سیاهکل، شفت، فومن، بندرانزلی، ماسال و رضوانشهر از وضعیت نارنجی کرونایی خارج و زرد شدند و با شهرستان املش که پیش‌ازاین زرد بود شمار شهرستان‌های زرد کرونایی گیلان به عدد هفت رسید. هم‌اکنون شهرستان‌های لنگرود، رودسر، رودبار، لاهیجان، آستانه‌اشرفیه، صومعه‌سرا، رشت، خمام، آستارا و

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر؛ بر اساس ارزیابی نرم‌افزار ماسک سیاهکل، شفت، فومن، بندرانزلی، ماسال و رضوانشهر از وضعیت نارنجی کرونایی خارج و زرد شدند و با شهرستان املش که پیش‌ازاین زرد بود شمار شهرستان‌های زرد کرونایی گیلان به عدد هفت رسید.

هم‌اکنون شهرستان‌های لنگرود، رودسر، رودبار، لاهیجان، آستانه‌اشرفیه، صومعه‌سرا، رشت، خمام، آستارا و تالش در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.

تقریباً از سه هفته پیش شهرستان‌های قرمز کرونایی در ارزیابی ماسک نارنجی شدند و شهرستان‌های نارنجی به زرد تغییر رنگ دادند و به‌این‌ترتیب هیچ شهرستانی در استان گیلان قرمز نیست.

با تغییر رنگ‌بندی کرونایی شهرستان‌های گیلان به سمت زرد شمار بیماران در این استان روند نزولی را طی می‌کند و بر اساس آخرین آمار طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۵ بیمار مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان‌های گیلان بستری شدند و شمار بیماران بستری به ۶۳۷ نفر رسیده است.

اگرچه سیر مبتلایان بستری به بیماری کووید ۱۹ نزولی است اما به گفته کارشناسان بهداشتی تداوم این روند مستلزم همکاری مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی پیشگیری از انتشار ویروس کرونا است.

انتهای پیام/۴۲۰۰

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.