به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستانخبر؛ در ماه مبارک رمضان هرساله عاشقان و دلدادگان ضامن آهو که از زیارت آقا علیبن موسیالرضا علیهالسلام بازماندند خود را در هنگام افطار به صحن و سرای آقا سلطان سید جلالالدین اشرف(ع) میرسانند تا درد و دل خود را به حضرت خوبیها بگویند، میآیند در کنار گنبد و ضریح فخر گیلانیان و به نیت زیادت مقبره سیدالشهدا (ع) روزه خود را افطار کنند.
وقتی در ساعات نزدیکی به افطار به حرم مطهر حضرت سلطان سید جلال الدین اشرف (ع) میروی حس و حال عجیبی در آن حاکم است، حس و حالی که در هیچ جای این استان نمیتوان یافت فقط کافی است دلتان را امام رضایی کنید.
امسال در همین صحن و سرا تعدادی از جوانان اهل آستانهاشرفیه در قالب موکب سید جلال الدین اشرف (ع) در حال پخت نان گرم و توزیع آن در بین زائرین هستند.
علی جعفری رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات و عالیات آستانهاشرفیه میگوید، «جوانان موکب سلطان سید جلالالدین اشرف هرساله و در ماه رمضان ایستگاههای صلواتی خود را در نقاطی از شهر برپا میکنند ولی امسال بنا بر این شد تا دست به ابتکاری جدید زده و با ایجاد نانوایی سیار، هر شب تعدادی نان بربری را پخت و در اختیار زوار و مردم قرار دهیم.»
به گفته جعفری، هر روز تعداد یک هزار و ۵۰۰ عدد نان بربری توسط جوانان موکب سید جلال الدین اشرف (ع) پخته شده و به صورت نان داغ در اختیار زائرین قرار میگیرد تا زوار از این طریق بتوانند در هنگام افطار نانی با کیفیت داشته باشند.
آنطور که رئیس موکب حضرت سلطان سید جلال الدین اشرف میگوید، پخت نان بربری در حرم مطهر این امام زاده جلیل القدر، از ۱۳ رمضان آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات و عالیات آستانهاشرفیه میگوید در صورت تهیه آرد، موکب سید جلال الدین اشرف(ع) این آمادگی را دارد تا روزهای بیشتری را به پخت نان اختصاص دهد زیرا انجام این مهم بسیار مورد استقبال مردم و مسؤولان قرار گرفته است.
بدون شک با توجه به حضور همه ساله زوار در صحن و سرای آقا سلطان سید جلال اشرف (ع) و در ماه مبارک رمضان و دیگر ایام سال، برگزاری چنین اقداماتی در کنار برنامههای فرهنگی منجر به افزایش رضایتمندی زوار و میهمانان حضرت سلطان سید جلالالدین اشرف میشود.
انتهای پیام/۴۲۰۰