نماینده آستانهاشرفیه عضو هیئت رئیسه تنیس روی میز گیلان شد
ابراهیم نجفی نماینده مجلس شورای اسلامی آستانهاشرفیه و بندر کیاشهر با اکثریت آرا به عنوان عضو هیئت رئیسه هیئت تنیس روی میز گیلان انتخاب...
به گزارش آستانخبر؛ جلسه مجمع عمومی سالانه هیات تنیس روی میز استان گیلان به ریاست دکتر قارداشی رئیس فدراسیون تنیس روی جمهوری اسلامی ایران و نیز با حضور مجتبی موسی نژاد معاون مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان برگزار شد.
گزارش مالی و عملکردی هیات تنیس روی میز جزو دستور کار بود که پس از ارایه مستندات و گزارش مالی توسط آقای سجاد پیری خزانه دار هیات استان و نیز گزارش مستند و مستدل آقای عارف احمدی فر رئیس هیات تنیس روی میز گیلان پیرامون عملکرد فنی و پشتیبانی و کسب امتیازات و قهرمانیها مورد تایید و تصویب مجمع عمومی با اکثریت مطلق آرا قرار گرفت.
در این جلسه احمدی فر تصربج کرد: برخی از رویدادهای پینگ پنگی پس از ۱۵ سال همچون میزبانی مسابقات کشوری و منطقهای و نیز میزبانی لیگ دسته یک کشوری و صعود تیم آراد گیلان به لیگ برتر کشور و ارتقای رتبه گیلان در ردهبندی استانها از رتبه ۱۷ به ۹ کشور از افتخارات هیئت گیلان بوده است.
رئیس هیات تنیس روی میز گیلان همچنین گفت که با تواضع کامل دست همه کسانی که خواهان ارتقاء این رشته ورزشی هستند را خواهد فشرد و از همه افراد و برنامهها استقبال خواهد کرد.
و همچنین عضویت آقای ابراهیم نجفی نماینده مجلس شورای اسلامی آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر و نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس در هیات رئیسه هیات گیلان را به عنوان یک مزیت عالی و غیر قابل انکار دانست و تعامل هیات گیلان با نمایندگان مجلس جهت رشد و تعالی این رشته ورزشی را ستودنی دانست و یادآور شدند که سایر هیأتهای استانی نیز باید از ظرفیت نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت رشد و تعالی این رشته ورزشی بهرمند گردند.
گفتنی در این جلسه ابراهیم نجفی نماینده مجلس شورای اسلامی آستانهاشرفیه و بندر کیاشهر با اکثریت آرا به عنوان عضو هیات رئیسه هیات تنیس روی میز گیلان انتخاب شدند.

در حاشیه این مجمع از آقایان فرشید مختصری (دبیر سابق هیات)، حمید لطیفی، خسرو بلالایی، احمد معقولی، مهدی عرفانی فر، دکتر علیپور محک، مهرداد غمخوار، دکتر محمدجواد امینی، بهروز عضدی، و خانمها مفرح دلیچهای و فریبا قوام زاده بعنوان پیشکسوتان و افتخارات تنیس روی میز گیلان و از نام آوران گذشته این رشته ورزشی با اهدائ لوح تقدیر و تندیس تقدیر بعمل آمد.
انتهای پیام/۴۲۰۰