امروز:
چهارشنبه, ۸ ام بهمن , ۱۴۰۴
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/سیاسی/نجفی در حمایت از وزیر دفاع کت کند

نجفی در حمایت از وزیر دفاع کت کند

ابراهیم نجفی نماینده مردم شهرستان آستانه‌اشرفیه در مجلس شورای اسلامی در حمایت از برنامه‌های وزیر دفاع گفت: وزیر پیشنهادی دفاع در مواردی همچون دیپلماسی دفاعی و حوزه رزم موشکی و پدافند هوائی برنامه‌های...

کد خبر :10462 ۱۲:۰۶ - ۳۰-۰۵-۱۴۰۳
چاپ
0 نظر

به گزارش آستان‌خبر؛ ابراهیم نجفی اسپیلی در نشست علنی نوبت عصر روز دوشنبه، ۲۹ مرداد ماه مجلس شورای اسلامی در موافقت با کلیات برنامه وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای پرواز شهید رئیسی و شهدای خدمت اظهار کرد: برنامه وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی از دو منظر قابل بررسی است؛ افول تفریقی قدرت آمریکا در منطقه و نظام بین‌الملل ادامه داشته است و معادلات منطقه رو به تغییر است، با عملیات طوفان‌الاقصی و وعده صادق شرایط منطقه تغییر کرده و نقش ایران و جبهه مقاومت رو به افزایش است.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس تصریح کرد: با تغییر نقش ایران در منطقه به واسطه وعده صادق شاهد تغییر سیاست‌های سازمان ملل و تحریم‌ها نسبت به ایران هستیم، همکاری کشورهای منطقه با آمریکا در حوزه امنیتی با استفاده از زیرساخت‌های موجود نیازمند بالا بردن توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران است. اقدامات دشمنان پس از عملیات اخیر بر علیه نیروهای مسلح در منطقه رو به افزایش است.

وی با اذعان به اینکه مواضع استکبار جهانی بر علیه ایران و جبهه مقاومت تغییر کرده است، بیان کرد: برای مقابله با آنها نیازمند بالا بردن قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران هستیم تا بتوانیم بازدارندگی علیه رژیم صهیونیستی را در جهان فراهم کنیم، افزایش استکبار جهانی در ابعاد مختلف اقتصادی و سیاسی به ویژه دفاعی بر علیه ایران را شاهد هستیم، برنامه‌ های امیر سرتیپ نصیرزاده در حوزه دیپلماسی بسیار مناسب بوده، مدیریت دیپلماسی در زمینه دفاعی جمهوری اسلامی در حفظ و تقویت بازدارندگی یکی از موضوعات مهم نیروهای مسلح است که مورد توجه قرار گرفته است.

به گفته نجفی هم افزایی و تقویت محصولات دفاعی و صادرات آنها، بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری برای فعالیت‌های فناوری در خارج از کشور، توجه به اولویت‌های محور مقاومت، توصیه به ادبیات مقاومت، توسعه و همکاری با کشورهای همسایه، اشراف اطلاعاتی، شناسایی در تحولات بین‌المللی، افزایش ساخت موشک‌های بالستیک،  توسعه و ساخت سکوهای پرتاب موشک‌های بالستیک از جمله اقدامات وزیر پیشنهادی دفاع است.

نجفی بیان کرد: در حوزه فضایی و هوایی ایشان برنامه‌هایی را ارائه دادند همچون توسعه ظرفیت‌های ماهواره‌ای و پرتاب بیش از ۲۰ ماهواره، توسعه زیرساخت‌های پایگاه‌‌ پرتاب چابهار در زمینه رزم دریایی، توسعه زیرساخت‌های صنعتی، توسعه شناورهای سطحی و غیرسطحی، تولید انواع اژدرهای سنگین دومنظوره، توسعه انواع شناورهای رزمی، ارتقاء شناورهای تندرو نظامی، توسعه فناوری انواع شناوری‌های تندرو سطحی و زیرسطحی.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم در ادامه تأکید کرد که نصیرزاده در حوزه رزم هوایی برنامه‌هایی همچون دستیابی به هواپیماهای مسافربری و جنگنده، طراحی ساخت بالگردهای نظامی، طراحی ساخت موتورهای نیروهایی برای دفاع از کشور، ارتقاء و توسعه ساخت محصولات پهپادی و طراحی و ساخت انواع هواپیمای پرنده و ساخت موتورهای جنگنده و … را داشته است.

انتهای پیام/۴۲۰۰

برچسب ها:

ابراهیم نجفی اسپیلیحمایت از وزیر دفاعکابینه دولت چهاردهم

مطالب مرتبط

  • امسال هرگونه شکار ممنوع است
  • یادداشت| رشد کسب‌وکارها و اهمیت استفاده از فرصت‌ها
  • کادر درمان نگران ورود بیشمار مسافران به گیلان!
  • جلسه بررسی زمینه همکارهای مشترک شهرداری رشت و بنیاد تعاون بسیج
  • مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی ۵۷ و ۸۸ در استانه‌اشرفیه

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
شناسایی و دستگیری عوامل اصلی ناآرامی‌های اخیر در آستانه‌اشرفیه

در راستای ارتقای امنیت اجتماعی انجام شد:

بازداشت ۱۸ خرده‌فروش و معتاد متجاهر در طرح ارتقای امنیت اجتماعی آستانه اشرفیه
مسئولی که خدمت نکند، غاصب است!

در مراسم دعای ندبه آستانه اشرفیه مطرح شد:

ایمانِ بدون مرزبندی، ادعایی بیش نیست!

فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه خبر داد؛

ثبت نام قطعی ۶۱ نفر داوطلب انتخابات شوراهای شهر در شهرستان آستانه اشرفیه
بین الملل
معاون نخست وزیر آذربایجان: مثل روسیه آماده تفاهمیم
نحوه پشتیبان‌گیری و حذف اکانت گوگل
موانع و شرایط بازدارنده منافع آمریکا در خلیج‌فارس
موضوعات داغ:
13 آبان
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده
آبگذاری
آبگرفتگی معابر
آتش سوزی

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما