امروز:
سه‌شنبه, ۵ ام خرداد , ۱۴۰۵
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/تیتر دو/بازسازی واحدهای تخریب‌شده تا یک سال آینده تکمیل می‌شود
رئیس بنیاد مسکن کشور در آستانه‌اشرفیه:

بازسازی واحدهای تخریب‌شده تا یک سال آینده تکمیل می‌شود

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور، از آغاز بازسازی واحدهای آسیب‌دیده خبر داد و گفت: با تأمین کامل اعتبارات دولتی، عملیات بازسازی ظرف یک سال آینده به پایان می‌رسد و خانواده‌های آسیب‌دیده در منازل جدید اسکان خواهند یافت.
کد خبر :13390 ۱۱:۳۰ - ۱۲-۰۹-۱۴۰۴
چاپ
0 نظر

به گزارش آستان‌خبر؛ منوچهر خواجه‌دلویی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از محل حادثه‌ حمله تروریستی رژیم صهیونیستی با بیان اینکه اعتبارات لازم برای بازسازی تأمین شده است، اظهار کرد: عملیات تعمیر واحدهایی که در محدوده موج انفجار قرار داشتند، تقریباً به‌طور کامل انجام شده و پس از پایان مطالعات مکانیک خاک، مراحل بازسازی نیز آغاز شده و تلاش ما این است که در کوتاه‌ترین زمان ممکن، خانواده شهید عزیزمان در منزل جدید خود اسکان یابند.

وی با اشاره به ویژگی‌های جنگ ۱۲ روزه، گفت: این جنگ از بسیاری جهات ویژه بود؛ مقاومت مردمی و اثر عمیقی که بر ملت گذاشت، بی‌نظیر است،‌ زیرا شهدای بزرگی از میان دانشمندان، نظامیان و مردم عادی تقدیم شد و امروز نیز همه دستگاه‌ها برای ادامه بازسازی در استان پای کار هستند.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور با تشریح نحوه تأمین اعتبارات بیان کرد: ۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برای جبران خسارت واحدهای تعمیری اختصاص یافت که این واحدها در سه گروه الف، ب و ج دسته‌بندی شدند و به ترتیب ۲۰، ۴۰ و ۶۰ میلیون تومان کمک نقدی دریافت کردند.

به‌گفته خواجه‌دلویی، برای واحدهای احداثی که به‌طور کامل تخریب شده‌اند نیز اعتبارات ملی تخصیص یافته و موافقت‌نامه آن با بنیاد مسکن استان مبادله شده است، زیرا در ابتدا پیش‌بینی ما بازسازی ۱۰ واحد بود اما بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد تعداد واحدهای احداثی به ۱۸ تا ۱۹ واحد خواهد رسید. تمامی اعتبارات لازم نیز توسط دولت تأمین شده است.

وی با تأکید بر تلاش میدانی نیروهای اجرایی تصریح کرد: همکاران ما با تمام توان در حال فعالیت هستند و امیدواریم این پروژه با برنامه‌ریزی انجام‌شده، ظرف یک سال به بهره‌برداری برسد. رضایت نسبی مردم نیز حاصل شده و این خدمت کوچک را وظیفه خود در قبال خانواده‌های آسیب‌دیده می‌دانیم.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور با اشاره به اقدامات بنیاد مسکن در حوزه محرومان بیان کرد: ۲ طرح ۵۰ هزار واحدی مسکن محرومان در حال اجراست که بخشی از آن با همکاری کمیته امداد و بهزیستی پیش می‌رود و خیرین نیز مشارکت گسترده‌ای دارند.

خواجه‌دلویی با تشریح برنامه‌های عمرانی روستاها گفت: در حوزه نوسازی و توسعه روستایی، اجرای طرح هادی در ۹ هزار روستا در دستور کار امسال قرار دارد، به‌طوری که بخشی از هزینه‌های تأمین مسکن محرومان از محل حساب ۱۰۰ امام، کمک خیرین و تسهیلات بانکی تأمین شده و طبق الگوی تعیین‌شده، عملیات زیرسازی توسط دهیاری‌ها و مردم انجام می‌شود و بنیاد مسکن بخش روسازی را برعهده می‌گیرد.

انتهای خبر/۴۲۰۰

برچسب ها:

حمله اسرائیل به آستانه

مطالب مرتبط

  • جلوگیری از تخلیه زباله سیاهکل در محل دفن زباله تموشل
  • استاندار گیلان به‌منظور بررسی مشکلات آرد و نان به آستانه‌اشرفیه سفر می‌کند
  • رهبری به مسائل جامعه نگاه جناحی ندارد
  • شناساندن ظرفیت‌های فرهنگی و هنری رشت یکی از وظایف نخبگان
  • ترامپ از پاناما و گریلند چه می‌خواهد و چگونه؟

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
نجوای عاشقانه دعای عرفه در آستان مقدس حضرت سلطان سیدجلال الدین اشرف(ع)
۱۰ Best Practices For evolution gaming
Beware The ice fishing live demo Scam
You Don&#۸۲۱۷;t Have To Be A Big Corporation To Start relax gaming
white rabbit slot For Money
بین الملل
Tillgång till BankID och dess begränsningar på utländska webbplatser
Tez-tez verilən suallar və onların ətraflı cavabları
نخبگان ایرانی در قله‌های علمی جهان
موضوعات داغ:
13 آبان
۲۲بهمن
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده
آبگذاری

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما