حضور پرشور مردم آستانهاشرفیه در سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
به گزارش آستان خبر، این مراسم شامگاه امشب با حضور اقشار مختلف مردم، از پیر و جوان تا خانوادهها و نوجوانان، در فضایی معنوی برگزار شد.

شرکتکنندگان با روشن کردن شمع، در دست داشتن تصاویر سردار دلها و برگزاری آیین عزاداری، ارادت خود را به شهدا و آرمانهای انقلاب اسلامی نشان دادند.

در این مراسم، سردار هامون محمدی از فرماندهان مدافع حرم، با اشاره به نقش برجسته شهید سلیمانی در جبهه مقاومت، گفت: حاج قاسم سلیمانی نماد اخلاص، وحدت و ایستادگی در برابر استکبار بود و امنیت امروز کشور مرهون مجاهدتهای او و همرزمانش است.
وی حضور گسترده مردم در این مراسم را نشانه بصیرت و پایبندی ملت ایران، بهویژه مردم ولایتمدار گیلان، به انقلاب و نظام اسلامی دانست.

مراسم با قرائت زیارت، مرثیهسرایی و سینهزنی ادامه یافت و نوای عزاداری در اطراف حرم طنینانداز شد. بسیاری از حاضران این اجتماع را تجدید بیعت با شهدا و پاسخی به دشمنان انقلاب عنوان کردند.

آستانهاشرفیه که همواره صحنه حضور پرشور مردم در مناسبتهای مذهبی و انقلابی است، امشب نیز بار دیگر جلوهای از ایمان و همبستگی مردم خود را به نمایش گذاشت.