امروز:
سه شنبه, ۷ ام بهمن , ۱۴۰۴
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/گیلان/استقلال شوراها و مشارکت مردم کلید توسعه شهری است
رئیس شورای عالی استان‌ها:

استقلال شوراها و مشارکت مردم کلید توسعه شهری است

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو، رئیس شورای عالی استان‌ها، در نشست با شورای شهر رشت بر ضرورت اجرای لازم‌الاجرا شدن مصوبات شوراها، استقلال در تصمیم‌گیری و نقش مستقیم مردم در مدیریت شهری تأکید کرد.
کد خبر :13604 ۱۰:۵۸ - ۲۷-۰۹-۱۴۰۴
چاپ
0 نظر

به گزارش آستان‌خبر؛ موسی‌الرضا حاجی‌بگلو، رئیس شورای عالی استان‌ها، در نشست با رئیس و اعضای شورای شهر رشت بر نقش کلیدی شوراها در توسعه شهری و حضور مردم در مدیریت شهری تأکید کرد و استقلال شوراها و اجرای لازم‌الاجرا شدن مصوبات آنها را ضروری دانست.

 این نشست با حضور اعضای شورای شهر و رئیس شورای اسلامی شهر رشت برگزار شد. حاجی‌بگلو اظهار کرد شوراها باید اختیار کافی برای تصمیم‌گیری داشته باشند و هیچ‌گونه دخالت دولت در مصوبات آنان پذیرفته نیست. وی افزود شوراها باید توان برکناری مدیران نالایق را داشته باشند و تصمیماتشان لازم‌الاجرا باشد، چرا که این موضوع کلید افزایش اعتماد عمومی و پاسخگویی مدیران شهری است.

وی درباره منابع مالی و بودجه شهرداری‌ها گفت با توجه به ماده ۱۰۵ برنامه توسعه هفتم، واگذاری تصدی به مدیریت‌های شهری و تاسیس صندوق توسعه شهری و روستایی، منابع مالی کم‌بهره برای شهرهای کوچک و دهیاری‌ها تأمین شده است. همچنین سهم شهرداری‌ها از اراضی واگذار شده وزارت راه و شهرسازی باید به صورت شفاف پرداخت شود تا شوراها و شهرداری‌ها بتوانند پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای را به نحو مطلوب اجرا کنند.

رئیس شورای عالی استان‌ها به تفاوت شرایط جغرافیایی و جمعیتی استان‌ها اشاره کرد و گفت نمی‌توان شرایط ساخت‌وساز در گیلان و شهر رشت را با استان‌هایی مانند خراسان، سیستان و بلوچستان یا یزد یکسان دانست و هر استان باید بر اساس ویژگی‌های خود برنامه‌ریزی و طراحی شهری داشته باشد.

حاجی‌بگلو همچنین بر تقویت گفتمان شورایی و نقش مردم در مدیریت شهری تأکید کرد و افزود هدف این است که شوراها بتوانند تصمیمات قانونی و مؤثر در سطح استان‌ها و شهرها اجرا کنند و جایگاه شوراها در نظام پارلمانی کشور تثبیت شود تا مردم به‌طور واقعی در مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی درباره تعامل شوراها با دولت گفت شوراها عضو کارگروه‌های ملی محیط زیست در استان‌ها هستند و اقدامات آنان حتی با منابع محدود دولت به شکل مؤثر اجرا شده است، که نشان‌دهنده توان مدیریت اجرایی مستقل شوراها و نقش واقعی مردم در تصمیم‌گیری‌هاست.

حاجی‌بگلو همچنین بر اصلاح قوانین شوراها و ارتقای گفتمان شورایی تأکید کرد و گفت اصلاح قانون شوراها باید با رعایت اصول قانونی و افزایش مشارکت عمومی انجام شود و شوراها نباید صرفاً ابزار دولت یا نمایندگان باشند، بلکه باید مستقل و پاسخگو باشند و تصمیمات آنان لازم‌الاجرا باشد.

وی در خصوص پروژه‌های توسعه‌ای و برنامه‌های اجرایی افزود عملکرد شوراها و شهرداری‌ها در طول دوره ششم نشان داده است که حتی با منابع محدود، پروژه‌های عمرانی و خدمات شهری به نحو قابل توجهی اجرا شده و پیگیر تأمین منابع، اجرای پروژه‌ها و اصلاح قوانین مربوط به مدیریت شهری هستیم تا عدالت و توسعه پایدار محقق شود.

رئیس شورای عالی استان‌ها در پایان با تأکید بر نقش مردم و مشارکت اجتماعی گفت گفتمان شورایی باید در تمام شهرها و روستاها نهادینه شود و جایگاه شوراها در نظام قانونی کشور تثبیت گردد تا مردم مستقیماً از طریق شوراها در مدیریت شهری مشارکت داشته باشند و هدف نهایی خدمت به مردم، تقویت شوراها و شهرداری‌ها و تحقق عدالت و توسعه پایدار است.

انتهای خبر/۴۲۰۰

برچسب ها:

شهرداری رشت

مطالب مرتبط

  • موشن|عصر رسانه‌ها و سبک زندگی
  • آغاز توزیع بذر گواهی‌شده برنج در آستانه‌اشرفیه به قیمت هر کیلو ۱۷۰۰ تومان
  • رفع تصرف ۶۰۰ مترمربع اراضی ملی در بندر کیاشهر
  • شهردار منتخب رشت را بیشتر بشناسیم +برنامه‌ها
  • اهدای ۱۰۶۴ سری جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش کمیته امداد گیلان

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
شناسایی و دستگیری عوامل اصلی ناآرامی‌های اخیر در آستانه‌اشرفیه

در راستای ارتقای امنیت اجتماعی انجام شد:

بازداشت ۱۸ خرده‌فروش و معتاد متجاهر در طرح ارتقای امنیت اجتماعی آستانه اشرفیه
مسئولی که خدمت نکند، غاصب است!

در مراسم دعای ندبه آستانه اشرفیه مطرح شد:

ایمانِ بدون مرزبندی، ادعایی بیش نیست!

فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه خبر داد؛

ثبت نام قطعی ۶۱ نفر داوطلب انتخابات شوراهای شهر در شهرستان آستانه اشرفیه
بین الملل
معاون نخست وزیر آذربایجان: مثل روسیه آماده تفاهمیم
نحوه پشتیبان‌گیری و حذف اکانت گوگل
موانع و شرایط بازدارنده منافع آمریکا در خلیج‌فارس
موضوعات داغ:
13 آبان
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده
آبگذاری
آبگرفتگی معابر
آتش سوزی

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما