شهردار تهران از طرح توسعه حرم سید جلالالدین اشرف(ع) بازدید کرد
شهردار تهران، با حضور در حرم مطهر حضرت سلطان سید جلالالدین اشرف(ع) در آستانهاشرفیه، ضمن زیارت این بارگاه ملکوتی، از روند اجرای طرح توسعه حرم بازدید کرد و بر حمایت و همکاری برای تکمیل این پروژه تأکید کرد.
به گزارش آستانخبر؛ علیرضا زاکانی شهردار تهران عصر امروز با حضور در حرم مطهر حضرت سلطان سید جلالالدین اشرف(ع)، با همراهی محمد عبداللهپور، مدیریت حرم مطهر، سردار ضیاءالدین حزنی دبیر قرارگاه مرکزی بسیج سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از بخشهای مختلف طرح توسعه این حرم بازدید کرد.
در جریان این بازدید، گزارشی از روند اجرای طرح توسعه، نیازمندیها و موانع پیشروی تکمیل پروژه ارائه شد و شهردار تهران نیز با اشاره به جایگاه معنوی و مذهبی حرم مطهر حضرت سلطان سید جلالالدین اشرف(ع)، بر ضرورت توجه به توسعه زیرساختهای این آستان مقدس تأکید کرد.
علیرضا زاکانی شهردار تهران در این بازدید قول همکاری و مساعدت برای کمک به تکمیل طرح توسعه حرم مطهر را داد و بر استفاده از ظرفیتهای موجود برای شتاببخشی به روند اجرای این پروژه تأکید کرد.

وی همچنین با حضور در حرم مطهر حضرت سلطان سید جلالالدین اشرف(ع) به زیارت مرقد مطهر این امامزاده واجبالتعظیم پرداخت.زاکانی در ادامه با حضور بر مزار آیتالله امینیان، امام جمعه فقید و عضو اسبق مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، ضمن قرائت فاتحه، به مقام این عالم فقید ادای احترام کرد.
طرح توسعه حرم مطهر حضرت سلطان سید جلالالدین اشرف(ع) از طرحهای مهم فرهنگی و مذهبی شهرستان آستانهاشرفیه به شمار میرود که تکمیل آن میتواند نقش مهمی در ارتقای ظرفیتهای زیارتی و گردشگری مذهبی این شهرستان داشته باشد.
انتهای خبر/۴۲۰۰