امروز:
چهارشنبه, ۸ ام بهمن , ۱۴۰۴
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/آستانه‌اشرفیه/دولت در کنترل کرونا با تفکر غرب‌گرایانه عمل کرده است

دولت در کنترل کرونا با تفکر غرب‌گرایانه عمل کرده است

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، سردار سعید قاسمی امروز در مراسم بازخوانی فتح دفاع مقدس در مرقد شهدای گمنام آستانه‌اشرفیه با گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر و یاد و خاطره شهدای عزیز بیت‌المقدس...

کد خبر :3456 ۱۵:۰۲ - ۰۲-۰۳-۱۴۰۰
چاپ
0 نظر

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، سردار سعید قاسمی امروز در مراسم بازخوانی فتح دفاع مقدس در مرقد شهدای گمنام آستانه‌اشرفیه با گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر و یاد و خاطره شهدای عزیز بیت‌المقدس اظهار کرد: تاریخ پرفرازونشیب انقلاب اسلامی ایران شاهد ایثارگری‌ها و حماسه‌آفرینی انسان‌های آزاده‌ای بود  که هر یک از آن‌ها همچون  افتخاری در دنیا متبلور شده است.

وی با اشاره به دلاوری‌های رزمندگان اسلام  برای جلوگیری از تسخیر خرمشهر که نهایتاً با بی‌درایتی برخی از مسئولین وقت به دست دشمن افتاد گفت: حماسه آزادسازی خرمشهر، به‌عنوان نقطه عطفی در تاریخ انقلاب درخشان است که  با مدد الهی و باصلابت و فداکاری مردم و نیروهای مسلح همچون برگ زرینی در تاریخ ایران متبلور شده است.

فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه خرمشهرهای زیادی پیش روی ما و جوانان غیور ایران اسلامی است تصریح کرد: خرمشهر امروز دلدادگی برخی از مسئولین کشور است که بی‌توجه به توان داخلی و آرمان‌های انقلاب چشم به بیرونی‌هایی دوختند که همواره نسبت به ملت ایران ظلم کرده‌اند.

قاسمی آزادی خرمشهر نشان‌دهنده آزادی مردم و مخالفت با تفکر غرب‌گرایی دانست و افزود: آزادی خرمشهر امروز، آزادی مردم عزیزی  است که تفکر  واداده غرب‌گرا و رسانه‌های معلوم‌الحال آن‌ها از داخل و خارج، معیشتشان را به گروگان گرفته  تا نقشه‌های خیالی خود را به عمل برسانند.

وی با اشاره به ویژگی‌های جوانان برومند ایران اسلامی خاطرنشان کرد: جوانان ما همواره نشان دادند که با بصیرت و آگاهی خود خواب‌های خیالی دشمن را به کابوس تبدیل کرده و همواره دشمن بدخواه را ناامید می‌کنند.

فرمانده دوران دفاع مقدس، با اشاره به اینکه میدان امروز جوانان و مردم عزیز ایران اسلامی میدان انتخابات است گفت: مشارکت بالای  مردم در انتخابات خط بطلانی بر همه نقشه‌ها و خواب‌های خیالی دشمنان ایران اسلامی خواهد بود.

قاسمی با تأکید بر تدبیر بی‌نظیر امام راحل (ره) در دروان دفاع مقدس، بیان کرد: پس از فتح خرمشهر عده‌ای تصور داشتند که نیروهای نظامی را غرور گرفته و آنان این پیروزی را حاصل تلاش خود می‌دانند به  این دلیل امام راحل (ره) جمله معروف خرمشهر را خدا آزاد کرد را به زبان آورد.

وی با انتقاد تند نسبت به عملکرد غرب‌گرایانه دولت در خصوص کنترل ویروس کرونا در کشور تصریح کرد:  شخص رئیس‌جمهور می‌گوید کرونای انگلیسی از چینی خطرناک‌تر است ولی پروازهای انگلیس، تایلند و ترکیه باز ولی مسیر عتبات عالیات بسته است و جالب اینکه این فرد عامل اصلی شیوع کرونای انگلیسی  کشور عراق می‌نامد ولی حتی یک نفر در عراق و بعد از ایام اربعین به این ویروس منحوس ابتلا نشدند.

فرمانده دوران دفاع مقدس حزب‌اللهی واقعی را امثال شهید سیرت نیا معرفی کرد و گفت: اگر امثال شهید اسماعیل سیرت‌نیا در کشور وجود داشتند امثال فائزه هاشمی جرأت توهین به مقام معظم رهبری را نداشتند.

انتهای پیام/۴۲۰۱

برچسب ها:

سعید قاسمیفرمانده دوران دفاع مقدس

مطالب مرتبط

  • «دادگاه صلح» در آستانه‌اشرفیه دایر شد
  • فردا در آستانه‌اشرفیه نمازجمعه اقامه می‌شود
  • سردار جعفری: فتح قدس کلید و رمز ظهور حضرت مهدی (عج) است
  • امروز دیار سلطان پایتخت غیرت و دلدادگی بود
  • شناسایی و دستگیری عوامل اصلی ناآرامی‌های اخیر در آستانه‌اشرفیه

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
شناسایی و دستگیری عوامل اصلی ناآرامی‌های اخیر در آستانه‌اشرفیه

در راستای ارتقای امنیت اجتماعی انجام شد:

بازداشت ۱۸ خرده‌فروش و معتاد متجاهر در طرح ارتقای امنیت اجتماعی آستانه اشرفیه
مسئولی که خدمت نکند، غاصب است!

در مراسم دعای ندبه آستانه اشرفیه مطرح شد:

ایمانِ بدون مرزبندی، ادعایی بیش نیست!

فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه خبر داد؛

ثبت نام قطعی ۶۱ نفر داوطلب انتخابات شوراهای شهر در شهرستان آستانه اشرفیه
بین الملل
معاون نخست وزیر آذربایجان: مثل روسیه آماده تفاهمیم
نحوه پشتیبان‌گیری و حذف اکانت گوگل
موانع و شرایط بازدارنده منافع آمریکا در خلیج‌فارس
موضوعات داغ:
13 آبان
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده
آبگذاری
آبگرفتگی معابر
آتش سوزی

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما