امروز:
سه‌شنبه, ۵ ام خرداد , ۱۴۰۵
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/آستانه‌اشرفیه/ارتباط میان دلار و سفره مردم ناشی از سوء‌مدیریت دولت است

ارتباط میان دلار و سفره مردم ناشی از سوء‌مدیریت دولت است

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد طیبی ظهر امروز در آئین نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته این شهر با بیان اینکه رئیس جمهور منتخب به دنبال حل مشکلات کشور با استفاده از...

کد خبر :3629 ۱۵:۰۱ - ۱۱-۰۴-۱۴۰۰
چاپ
0 نظر

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد طیبی ظهر امروز در آئین نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته این شهر با بیان اینکه رئیس جمهور منتخب به دنبال حل مشکلات کشور با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها است، اظهار کرد: دعوت رئیس جمهور منتخب از رقبای انتخاباتی خود در دنیا بی نظیر بوده است، لذا گرفتن برنامه‌های آنان می‌تواند بسیار در حل موانع توسعه کشور تاثیر گذار باشد.

وی با اشاره به انتخاب محسنی اژه‌ای به عنوان رئیس قوه قضاییه گفت: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای از اول انقلاب در رده‌های بالای قوه قضاییه بوده و نقش اثرگذاری در مبارزه با فساد داشته و در دوران ریاست آیت‌الله رئیسی در قوه قضاییه هم فردی محوری و مهم داشته است.

امام جمعه آستانه اشرفیه با انتقاد از مرتبط بودن سفره مردم با افزایش قیمت دلار گفت: اگر مدیریت در کشور وجود داشته باشد به راحتی می‌توان ارتباط میان سفره مردم و افزایش قیمت دلار را از بین برد زیرا شایسته کشوری مثل جمهوری اسلامی نیست که با گران شدن ارز فورا قیمت اقلام اساسی با افزایش مواجه شود.

طیبی با تاکید بر لزوم توجه به ظرفیت‌های جمهوری اسلامی به لحاظ داشتن منابع طبیعی بیان کرد: هفت درصد منابع جهان در جمهوری اسلامی است که استفاده از این منابع در کنار توجه به صادرات می‌تواند به رشد اقتصادی کشور کمک کند به‌طوری که در سال ۲۰۱۴ ایران در راه ۱۸ اقتصاد جهان قرار داشت.

وی نقش شرکت‌های دانش بنیان در رشد اقتصادی کشورهای در حال توسعه را بسیار مهم دانست و افزود: اقتصاد دانش بنیان یک ضرورت در کشورهای در حال توسعه است، زیرا این شرکت‌ها از نیروهای جوان، متعهد و متخصص بهره‌مند هستند.

امام جمعه آستانه اشرفیه با بیان اینکه حوزه‌های علمیه نقش تاثیر گذاری در بی اثر کردن برنامه استکبار در نفوذ فرهنگی به کشور دارد، تصریح کرد: در جوامع امروزی در اثر فضای آلوده مجازی جامعه همه افراد در معرض آسیب هستند، ولی اگر سعی داریم از فرزندان خود در برابر این آسیب‌ها محافظت کنیم باید آنان‌را به امام سپرد و این بهترین راه برای انجام این کار ورود به حوزه علمیه است.

طیبی با تاکید بر اینکه باید شخصیت علمی، فرهنگی و معنوی استاد محمد معین برای جوانان تبیین شود، افزود: استاد دکتر محمدمعین اولین فارغ التحصیل رشته ادبیات فارسی در ایران بودند و در طول دوران با برکت خود ۲۱ کتاب در رابطه با ادبیات به چاپ رساندند.

انتهای پیام/۴۲۰۱

برچسب ها:

آستانه‌ اشرفیهامام‌جمعه آستانه‌اشرفیه،حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد طیبی

مطالب مرتبط

  • پیام تبریک فرمانده سپاه قدس گیلان به مناسبت فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت روز معلم
  • آستانه‌اشرفیه نارنجی کرونایی
  • اسامی تأییدشدگان انتخابات مجلس در آستانه‌اشرفیه
  • مجوز گردشگری برای ۶ پره صیادی گیلان صادر شد
  • «آرزوی آرزو» در آستانه‌اشرفیه اجرا شد

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
نجوای عاشقانه دعای عرفه در آستان مقدس حضرت سلطان سیدجلال الدین اشرف(ع)
۱۰ Best Practices For evolution gaming
Beware The ice fishing live demo Scam
You Don&#۸۲۱۷;t Have To Be A Big Corporation To Start relax gaming
white rabbit slot For Money
بین الملل
Tillgång till BankID och dess begränsningar på utländska webbplatser
Tez-tez verilən suallar və onların ətraflı cavabları
نخبگان ایرانی در قله‌های علمی جهان
موضوعات داغ:
13 آبان
۲۲بهمن
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده
آبگذاری

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما