• تاریخ انتشار : شنبه 29 آبان 1400 - 21:08
  • کد خبر : 4331
  • چاپ خبر

سخنی با اصلاح‌طلبان

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر،  اسماعیل محمدی خواه آستانه در یادداشتی نوشت:  مقصود از کار حزبی، پرورش نیروهای متخصص، متعهد و تشکیلاتی برای به دست گرفتن مسندهای حکومتی در فرآیند انتخابات است تا با پشتوانه‌ی رأی مردم و پیاده کردن برنامه‌های حزب، رفاه عمومی و امنیت جامعه افزایش‌یافته و کارآمدی نظام ارتقاء یابد به

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر،  اسماعیل محمدی خواه آستانه در یادداشتی نوشت:  مقصود از کار حزبی، پرورش نیروهای متخصص، متعهد و تشکیلاتی برای به دست گرفتن مسندهای حکومتی در فرآیند انتخابات است تا با پشتوانه‌ی رأی مردم و پیاده کردن برنامه‌های حزب، رفاه عمومی و امنیت جامعه افزایش‌یافته و کارآمدی نظام ارتقاء یابد به دیگر سخن، احزاب در یک جامعه نرمال تقویت‌کننده حکومت‌اند.

امروزه در داخل جبهه اصلاحات، آسیب‌ها و نارسایی‌هایی ناشی از دو رویکرد جدی وجود دارد که به‌زعم نگارنده، برای دفع آسیب‌ها و رفع نارسایی‌ها باید مرزبندی‌های بین آن‌ها مشخص گردد.

الف) گروهی که در چارچوب قانون اساسی می‌خواهند با پیروی از ولی‌فقیه و با کمک گرفتن از قدرت معنوی او در بسیج نیروها و اراده‌ها به حل مشکلات و پیشرفت ایران کمک کنند و انتخابات و صندوق رأی را تنها گزینه انجام اصلاحات می‌شناسند.

ب) آن گروه دیگر که می‌خواهند پس از ورود به ارکان قدرت، اختیارات ولی‌فقیه را کاهش دهند یا دست‌کم در نحوه‌ی اداره‌ی کشور بر او فشار آورند، آن‌چنان‌که در نامه‌ی توهین‌آمیز تعدادی از نمایندگان مجلس ششم به رهبری، تحصن در مجلس ششم، استعفای تعدادی از مدیران ارشد دولت اصلاحات به‌منظور فشار آوردن در نحوه‌ی برگزاری انتخابات و رفتار دوگانه و منفعت طلبانه در مواجه با موضوع صدور حکم حکومتی از سوی رهبری (قبل و پس از تأیید صلاحیت مصطفی معین), مشاهده شد.

در اینجا باید مرزبندی‌ها مشخص شود که اگر با شرکت در انتخابات، اصلاح امور را در داخل حاکمیت می‌جویید؟ و به قانون اساسی و ارکان برآمده از آن پایبندید؟ پس به‌تبع اولی باید آداب و اصول تعیین‌شده‌ی آن را هم پذیرا بوده و در چارچوب تعیین‌شده دست به اصلاح بزنید و اگر همچنان سر پر سودایی دارید می‌خواهید با انتقادات از رهبری و سپاه، مخاطب جذب کنید؟ و روی سیاهی‌لشکرهای داخل میتینگ‌ها که رأی نمی‌دهند! حساب کرده‌اید که به انتهای دوران اصلاح‌طلبی رسیده‌اید و در نقطه صفر مرزی سیاست متأسفانه با براندازان همسایه شده‌اید!

نمی‌دانم چرا درس نمی‌گیرید؟ نمی‌شود که هم به همان شیوه‌ی ناجوانمردانه در ایام انتخابات مجلس ششم در تخریب آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ره (موجد دوم خرداد) ادامه دهید، هم طرح عبور از خاتمی (مولود دوم خرداد) را جار بزنید، هم در مخالفت با ریاست کروبی در مجلس، آخوند بودنش را بهانه کنید و هم کودکانه دل‌خوش دارید که این‌همه تزلزل و لجاجت در رفتارتان، حاکمیت را دچار تردید نکند که این‌هایی که به خودشان رحم نمی‌کنند؟! اگر بیش از این قدرت بگیرند بر سر کیان این مملکت چه خواهند آورد!

به طواف کعبه رفتم به حرم رهم ندادند
که برون در چه کردی؟ که درون خانه آیی؟

آری در گام نخست باید اول خود را اصلاح کرد، هم باید رابطه با مردم اصلاح شود، هم مرزبندی با براندازان و مخالفین جمهوری اسلامی را با صدای رسا اعلام کرد و از همه مهم‌تر باید، رابطه جبهه اصلاحات که بعد از ارتحال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ره با رهبری نظام به‌طورکلی قطع‌شده است را اصلاح کرد البته و متأسفانه به‌جز در بخشی از احزاب نظیر کارگزاران سازندگی، ندا و اعتماد ملی در سایر احزاب نه قصدی و نه جهدی در این خصوص دیده نمی‌شود، پرواضح است که نمی‌توان بدون حل این رابطه برای سؤال بزرگ هواداران پاسخ مناسبی داشت:
آیا در انتخابات بعدی شرکت می‌کنیم؟

اگر آری؟ با کدام کاندیدا و با کدام دل‌خوشی نسبت به داور و تأیید صلاحیت؟! با تکیه‌بر پشتوانه‌ی اعتماد کدام مردم؟

اگر خیر؟ با کدام مکانیسم می‌خواهید به اصلاح بپردازید؟ تکلیف کادرسازی چه می‌شود؟ چگونه از بیرون قدرت، قدرت را اصلاح می‌کنید؟ چه کسی متعهد است که برنامه‌های حزب را در ارکان قدرت اجرا کند؟

انتهای پیام/۴۲۰۱

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

امیدوار شنبه , ۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۶

خیر جناب آقای محمدی خواه برای مجلس ؟؟؟
یا تطهیر برای کسب احراز صلاحیت ؟؟؟؟