امروز:
سه‌شنبه, ۵ ام خرداد , ۱۴۰۵
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/آستانه‌اشرفیه/لزوم پرداخت نیم درصد درآمد شهرداری به کتابخانه‌های عمومی در آستانه‌اشرفیه

لزوم پرداخت نیم درصد درآمد شهرداری به کتابخانه‌های عمومی در آستانه‌اشرفیه

به گزارش پایگاه خبری آستان‌خبر به نقل از شبستان، «حسین ذاکر استقامتی» امروز (دوشنبه،۲۳ خرداد) در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان آستانه اشرفیه که در فرمانداری برگزار شد اظهار داشت: اهمیت کتاب...

کد خبر :5337 ۲۳:۲۰ - ۲۳-۰۳-۱۴۰۱
چاپ
0 نظر

به گزارش پایگاه خبری آستان‌خبر به نقل از شبستان، «حسین ذاکر استقامتی» امروز (دوشنبه،۲۳ خرداد) در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان آستانه اشرفیه که در فرمانداری برگزار شد اظهار داشت: اهمیت کتاب تا به آنجاست که نشانه‌های آن را در قرآن کریم هم می‌بینیم و از آن به اسامی مختلف از جمله مبین نام برده شده است.

فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه خواندن کتابهای مفید را برای آگاهی بخشی انسان موثر دانست و عنوان کرد: نباید اینگونه باشد که تنها به خاطر تحصیل به سمت کتاب و مطالعه گرایش پیدا کنیم بلکه این گرایش باید مداوم و مستمر باشد.

ذاکر استقامتی با تاکید بر اینکه قرآن کریم مهجور و مظلوم واقع شده است تصریح کرد: انسانهای کتابخوان و اهل مطالعه شخصیتی کاملا متفاوت از دیگران دارند و از خواندن کتاب و قرض دادن آن لذت می برند و همواره به امر کتابخوانی توصیه و سفارش می‌کنند.

وی فواید کتاب خواندن را بسیار گسترده و متنوع دانست و با اشاره به اینکه طبق تحقیقات علمی کتاب‌خواندن موجب کاهش استرس می‌شود اذعان کرد: در دانشگاههای دنیا بحث کتاب و کتابخوانی مورد تحقیق قرار می‌گیرد و در مورد آثار آن پژوهش علمی انجام می دهند.

فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه ابراز داشت: کل کتابخانه‌های این شهرستان حدود سه هزار و ۵۰۰ عضو دارند و این حدود ۳.۲۴ درصد جمعیت آستانه اشرفیه را تشکیل می دهد.

ذاکر استقامتی با اشاره به اینکه ۹۶.۷۶ درصد مردم شهرستان آستانه اشرفیه عضو کتابخوانه نیستند یادآور شد: این آمار زنگ خطری برای ماست تا در امر ترویج هر چه بیشتر فرهنگ کتاب و کتابخوانی فعال‌تر عمل کنیم.

وی سرانه فضای کتاب و کتابخوانی در آستانه اشرفیه را هم برشمرد و گفت: شهرستان آستانه اشرفیه از این حیث یازدهمین شهرستان استان گیلان محسوب می‌شود و واقعا در این حوزه جایگاه نامطلوبی را به خود اختصاص داده است.

فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه آمارهای ذکر شده را زیبنده این شهرستان ندانست و بیان داشت: از شهرداری‌ها می‌خواهیم نسبت به پرداخت نیم درصد درآمد خود به اداره کتابخانه‌های عمومی استان اقدام کنند زیرا این امر در ارتقا شاخص‌های کتاب و کتابخوانی شهرستان آستانه اشرفیه موثر واقع می‌شود.

ذاکر استقامتی استفاده از فضاهای خالی در مدارس و یا سایر نهادها و پارکها را برای ایجاد کتابخانه لازم دانست و خاطرنشان کرد: میتوان با استفاده از ظرفیت خیران و با کمک و مساعدت شهرداری‌ها و بخشداران برای افزایش فضای کتابخانه‌ای شهرستان آستانه اشرفیه در شهرها و روستاها اقدام کرد.

انتهای پیام/۴۲۰۰

 

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
۱۰ Best Practices For evolution gaming
Beware The ice fishing live demo Scam
You Don&#۸۲۱۷;t Have To Be A Big Corporation To Start relax gaming
white rabbit slot For Money
How We Improved Our big time gaming In One Week
بین الملل
Tillgång till BankID och dess begränsningar på utländska webbplatser
Tez-tez verilən suallar və onların ətraflı cavabları
نخبگان ایرانی در قله‌های علمی جهان
موضوعات داغ:
13 آبان
۲۲بهمن
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده
آبگذاری

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما