• تاریخ انتشار : جمعه 29 بهمن 1400 - 11:05
  • کد خبر : 5503
  • چاپ خبر

فقر امکانات در لنگرود برای بهبود رکوردم/بارها با کتانی پاره تمرین کردم

به گزارش آستان خبر، فاطیما فربد در گفت وگو با خبرنگار گیل سو با بیان اینکه از سال ۱۳۹۲ به ورزش روی آورده است اظهار کرد: در روزهای اول حضور در باشگاه بیشتر به دنبال ورزش کردن و آمادگی جسمانی بودم ولی در ادامه به ورزش پاورلیفتینگ علاقه‌مند شدم و احساس کردم که می‌توانم از

به گزارش آستان خبر، فاطیما فربد در گفت وگو با خبرنگار گیل سو با بیان اینکه از سال ۱۳۹۲ به ورزش روی آورده است اظهار کرد: در روزهای اول حضور در باشگاه بیشتر به دنبال ورزش کردن و آمادگی جسمانی بودم ولی در ادامه به ورزش پاورلیفتینگ علاقه‌مند شدم و احساس کردم که می‌توانم از عهده این ورزش سنگین برآیم.

وی با بیان اینکه در طول ۱۸ ماه گذشته به صورت حرفه‌ای پاورلیفتینگ کار می‌کنم افزود: در طی این مدت در مسابقات باشگاهی و بین باشگاهی زیادی نیز شرکت کردم که توانستم در رشته‌های مچ اندازی بانوان و مسابقات بین باشگاهی آمادگی جسمانی در بین ۸۰ ورزشکار اول شوم.

این ورزشکار لنگرودی با اشاره به حضور در رقابت‌های کشوری گفت: در اردیبهشت ماه گذشته در مسابقات پاورلیفتینگ کشوری در تهران شرکت کردم که موفق به کسب مقام اول این مسابقات شدم.

فربد با اشاره به برگزاری مسابقات کشوری پاورلیفتینگ در هشت تیرماه گذشته تصریح کرد: این مسابقات انتخابی مسابقات آذربایجان بود که موفق به کسب مقام اول شدم و اکنون خود را برای مسابقات آذربایجان آماده می‌کنم.

 

وی افزود: برای شرکت در مسابقات انتخابی مسابقات آذربایجان با مشکلات مالی مواجه بودم و هیچ ارگان و نهادی کمکی نکرد ولی این‌ها باعث نشد از تلاشم دست بکشم.

دارنده مقام اول پاورلیفتینگ مسابقات بانوان کشور با اشاره به اینکه در هفته پنج جلسه تمرین می‌کنم بیان کرد: پاورلیفتینگ ورزش پرخرجی است و هزینه قرص‌های ویتامینه و تغذیه بسیار زیاد است.

وی با اشاره به رکورد پاورلیفتینگ خود در مسابقات خاطرنشان کرد: رکورد من ۱۳۵ کیلوگرم است که می‌توانم این رکورد را نیز افزایش دهم در حالی که رکورد دیگران حتی پایین‌تر از ۱۰۰ کیلوگرم است البته وزنه و دستگاه برای این مقدار وزنه برای تمرین من در شهرستان لنگرود وجود ندارد.

فربد با اشاره به مشکلات ورزش برای بانوان تصریح کرد: هنوز به خوبی جا نیفتاده که یک زن را در حال تمرین و ورزش ببینند و این نوع نگاه در شهرستان‌ها بیشتر است، اوایل فعالیت ورزشی‌ام در بین خانواده و دوستان تحت فشار بودم ولی زمانی که علاقه و پشتکار من را دیدند کمک حال من نیز بودند.

بانوی قهرمان لنگرودی با گلایه از برخی نگاه‌ها افزود: در مسیر رفت وآمد برای تمرین و باشگاه با نگاه‌های بدی از سوی برخی از مردان مواجه می‌شوم و از خیلی از افراد طعنه‌ها شنیدم ولی ترتیب اثری به آن‌ها ندادم و به کار خود ادامه دادم تا پیشرفت کنم و وقتی بنر تبریک قهرمانی‌ام در سطح شهر برافراشته شد خیلی‌ها متوجه دلیل رفت وآمدم شدند و عذرخواهی کردند.

وی با اشاره به کسب مقام اول در مسابقات کشوری گفت: در مسابقات کشوری ورزشکاران زیادی حضور داشتند که شرایط ورزش برای آنان از وضعیت من خیلی مناسب‌تر و از حمایت بیشتری نیز از سوی مسئولین برخوردار بودند ولی من با کمترین امکانات عزم خود را برای موفقیت جزم کردم.

دارنده مقام اول پاورلیفتینگ مسابقات بانوان کشور با بیان اینکه بارها با کتانی پاره تمرین کردم اظهار کرد: برخی ارگان‌ها به جای حمایت می‌گویند چرا باید یک زن پاورلیفتینگ کار کند و حتی از حضور در مسابقات مرا نهی می‌کنند ولی همه این حرف‌ها عزمم را برای رسیدن به بالاتر بیشتر می‌کند.

گزارش از حسن غلامپور

انتهای پیام/

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.