• تاریخ انتشار : دوشنبه 3 آذر 1399 - 22:35
  • کد خبر : 621
  • چاپ خبر

تولید سالانه ۷۰۰۰ کدو در آستانه‌اشرفیه

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، محب قاسمی امروز با اشاره به اینکه به‌طور متوسط در هر هکتار از اراضی زیر کشت این محصول بین ۲۵ تا ۳۰ تن کدو به دست می‌آید، اظهار کرد: دهستان‌های دهسر، کورکاء و دهکاء از مهم‌ترین مناطق کشت کدو در این شهرستان به شمار می‌روند، ضمن آنکه تولید این

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، محب قاسمی امروز با اشاره به اینکه به‌طور متوسط در هر هکتار از اراضی زیر کشت این محصول بین ۲۵ تا ۳۰ تن کدو به دست می‌آید، اظهار کرد: دهستان‌های دهسر، کورکاء و دهکاء از مهم‌ترین مناطق کشت کدو در این شهرستان به شمار می‌روند، ضمن آنکه تولید این محصول سالانه بیش از ۱۴۰ میلیارد ریال برای کشاورزان منطقه درآمد به همراه دارد.

وی با بیان اینکه تعداد یک هزار و ۵۰۰ بهره‌بردار این شهرستان در زمینه کشت و تولید کدو فعالیت دارند، گفت: کشت این محصول از اوایل اردیبهشت‌ماه انجام و برداشت آن نیز از اوایل مرداد آغاز و تا پایان پاییز ادامه می‌یابد.

وی از حلوایی (تنبل)، انجیری و خورشتی به‌عنوان انواع محصول کدوهای این منطقه نام برد و افزود: حلوایی و انجیری نوع غالب کدو در این منطقه بوده که به مسافران و مصرف‌کنندگان عرضه می‌شود.

قاسمی این شهرستان را از مهم‌ترین کانون‌های کشت و تولید محصول کدو در استان دانست و بیان کرد: از کدو در پخت انواع شیرینی‌های خانگی، آش کدو، کاکا (نوعی شیرینی محلی)، نان خلفه محلی استفاده می‌شود، ضمن آنکه مصرف مناسب و به‌اندازه کدو به‌عنوان یک منبع غذایی سالم در درمان انواع بیماری‌های پوستی، پیری، کاهش وزن، کاهش حملات آسمی، کاهش خطر بیماری‌های قلبی، بهبود سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از زخم معده، کاهش استرس و افسردگی، بیماری‌های التهابی مانند ورم مفاصل مؤثر است.

انتهای پیام/۴۲۰۰

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.