امروز:
چهارشنبه, ۸ ام بهمن , ۱۴۰۴
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/آستانه‌اشرفیه/اجرایی شدن پل تا پل آستانه‌اشرفیه با ۴۳ میلیارد تومان اعتبار

اجرایی شدن پل تا پل آستانه‌اشرفیه با ۴۳ میلیارد تومان اعتبار

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، علی مقصودی امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پروژه پل تا پل یکی از پروژه های مهم شهرداری آستانه اشرفیه است اظهار کرد : این پروژه به طول۷۰۰ متر از پل هفتصد...

کد خبر :6392 ۱۵:۱۸ - ۲۲-۱۰-۱۴۰۱
چاپ
0 نظر

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، علی مقصودی امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پروژه پل تا پل یکی از پروژه های مهم شهرداری آستانه اشرفیه است اظهار کرد : این پروژه به طول۷۰۰ متر از پل هفتصد متری سفیدرودبه طرف پل شهدای گمنام آستانه اشرفیه امتداد خواهد داشت و می تواند به عنوان یکی از مهمترین جاذبه های توریستی وگردشگری استان گیلان معرفی شود.

وی با تاکید بر اینکه اجرای پروژه پل تا پل همواره مورد تاکیداعضای محترم شورای اسلامی شهر بوده است افزود: هدف کلی پروژه پل تا پل، اصلاح و ساماندهی ساحل سمت راست ساحل رودخانه سفیدرود، تنظیم جریان عبوری از زیر پل بزرگ آستانهاشرفیه، حفظ و جلوگیری از فرسایش و آبشستگی ساحل سمت راست و محدوده پایههای پل، افزایش مقطع رودخانه به جهت افزایش ظرفیت آبگذری و بهبود شرایط جریان از مقطع پل میباشد.

شهردار آستانه اشرفیه با اشاره به اینکه شهرداری آستانه اشرفیه در جهت اجرای پروژه پل تا پل هیچ گونه هزینه ای پرداخت نمی کند گفت: پروژه پل تا پل با فروش مصالح مازاد موجود در رودخانه سفیدرود به حجم ۴۸۱۲۶۰ مترمکعب با محوریت ساماندهی رودخانه سفیدرودتوسط پیمانکار اجرا خواهد شد.

مقصودی اجرای پروژه پل تا پل را در مرحله تهیه اسناد مناقصه عمومی جهت فراخوان عمومی و انتخاب پیمانکار اعلام کرد و ضمن تقدیر از همکاری مدیرعامل آب منطقه ای استان گیلان و شهرستان و همچنین مساعدت مدیرکل دادگستری و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گیلان و مسئولان شهرستان اعم از اعضای محترم شورای اسلامی شهر،دادستان، فرماندار، رییس اداره راه و سایر عزیزانی که در دریافت مجوزات لازم شهرداری آستانه اشرفیه را همراهی کردندگفت: پروژه پل تا پل، یکی از بزرگ ترین و شاخص ترین پروژه های شهرداری آستانه اشرفیه است که علاوه بر ایجاد رونق اقتصادی و گردشگری، سبب احیای پارک ساحلی آستانه اشرفیه نیز می شود.

اجرای فونداسیون گابیونی به ارتفاع ۲ متر و طول ۷۰۰ متر، پوشش حفاظتی ریپرپ به ارتفاع ۵ متر و طول ۷۰۰ متر، پوشش حفاظتی بلوک بتنی به ابعاد ۱*۱ متر و ضخامت متغیر ۲۰ و ۳۰ سانتیمتر و طول ۷۰۰ متر (بلوکها باضخامت ۲۰ و ۳۰ سانتیمتری به صورت شطرنجی قرار میگیرند)، اصالح و لایروبی کف و ساحل سمت راست و چپ رودخانه و همچنین لایروبی دلتاهای به وجود آمده در مسیر اصلی رودخانه، از جمله اقدامات عملیات اجراییپروژه پل تا پل در بخش ساماندهی رودخانه (دیوار حفاظتی) می باشد.

به گفته شهردار آستانه اشرفیه گابیونی با توجه به مشخصات نقشههای پیوست به ارتفاع ۸/۳ متر و طول ۲۰۰ متر در عرض رودخانه، روکش بتنی مسلح به ضخامت ۲۰ سانتیمتر و الشه چینی با سنگ به وزن ۲۵۰ کیلوگرم بعد از سازه به طول تقریبی ۵/۳ متر از جمله اقدامات عملیات اجرایی سازه حفاظتی پل بزرگ (کفبند) می باشد.

پابان پیام/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
شناسایی و دستگیری عوامل اصلی ناآرامی‌های اخیر در آستانه‌اشرفیه

در راستای ارتقای امنیت اجتماعی انجام شد:

بازداشت ۱۸ خرده‌فروش و معتاد متجاهر در طرح ارتقای امنیت اجتماعی آستانه اشرفیه
مسئولی که خدمت نکند، غاصب است!

در مراسم دعای ندبه آستانه اشرفیه مطرح شد:

ایمانِ بدون مرزبندی، ادعایی بیش نیست!

فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه خبر داد؛

ثبت نام قطعی ۶۱ نفر داوطلب انتخابات شوراهای شهر در شهرستان آستانه اشرفیه
بین الملل
معاون نخست وزیر آذربایجان: مثل روسیه آماده تفاهمیم
نحوه پشتیبان‌گیری و حذف اکانت گوگل
موانع و شرایط بازدارنده منافع آمریکا در خلیج‌فارس
موضوعات داغ:
13 آبان
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده
آبگذاری
آبگرفتگی معابر
آتش سوزی

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما