امروز:
سه‌شنبه, ۵ ام خرداد , ۱۴۰۵
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/آستانه‌اشرفیه/اعزام ۴۴ نفر از دانش آموزان آستانه‌ای به راهیان‌نور

اعزام ۴۴ نفر از دانش آموزان آستانه‌ای به راهیان‌نور

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، خسرو آرنگ، در نشست ز کمیته پشتیبانی اعزام کاروان راهیان نور که در سالن اجتماعات فرمانداری  با بیان اینکه کاروان راهیان نور از ابعاد سیاسی ، فرهنگی و اجتماعی...

کد خبر :6689 ۱۱:۲۱ - ۰۴-۱۲-۱۴۰۱
چاپ
0 نظر

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، خسرو آرنگ، در نشست ز کمیته پشتیبانی اعزام کاروان راهیان نور که در سالن اجتماعات فرمانداری  با بیان اینکه کاروان راهیان نور از ابعاد سیاسی ، فرهنگی و اجتماعی حائز اهمیت است اظهارکرد: نمسل امروز دانش آموزی اگر با جانفشانی های ۸ سال دفاع مقدس شهدا آشنا شوند و  با آموزه های ره یافته از این سفرمعنوی، می توانند در راه شهدا گام برداشته و میراث دار آرمان های آنان باشند.

فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه   به استمرا اعزام کاروان راهیان نور دانش آموزی و دانشجویی اشاره کرد و افزود : وقتی یک حرکت سیاسی و فرهنگی به مانند راهیان نور سیاست گذاری می شود باید این کار فرهنگی استمرار داشته باشد و مسایل مبتلا به جامعه ما را دچار کوتاهی در استمرار آن نکند.

در ادامه این نشست فرمانده سپاه پاسداران با بیان این اینکه هزینه اعزام کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی  بسیار بالاست گفت: این شهرستان در سال جاری سهمیه ۸۸ نفر را در قالب کاروان راهیان نور برعهده دارد  که ۴۴ نفر در نیمه اول اسفند ماه  در قالب کاروان دانش آموزی و بقیه آن در قالب کاروان محلات قبل از فرا رسیدن سال نو به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می شوند.

در این نشست در خصوص حمایت های مالی و پشتیبانی و میزان تعهدات هریک از ادارات و نهادها  برای بهتر برگزاری اعزام کاروان راهیان نوری دانش آموزی بحث و تبادل نظر شد و تصمیماتی اتخاذ شد.

به گزارش آستان‌خبر،  به همراه کاروان راهیان نور ، چند نفر از روایان دفاع مقدس همراه دانش‌آموزان به تشریح رخدادهای مناطق عملیاتی و ایثارگری‌های رزمندگان در دوران دفاع مقدس خواهند پرداخت و آنان را با رشادت‌های رزمندگان و یادمان شهدا آشنا خواهند کرد.

گفتنی است دانش آموزان در طی چهار روز از مناطق عملیاتی هویزه ، شلمچه ( مناطق عملیاتی والفجر ۵)، دوکوهه واروند کنار( مناطق عملیاتی ( والفجر ۸) ، شوش ، بازدید و از اجرای آئین های نمایشی که برای آنان تدارک دیده شده بازدید خواهند داشت.

پایان پیام/۴۲۰۲

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
۱۰ Best Practices For evolution gaming
Beware The ice fishing live demo Scam
You Don&#۸۲۱۷;t Have To Be A Big Corporation To Start relax gaming
white rabbit slot For Money
How We Improved Our big time gaming In One Week
بین الملل
Tillgång till BankID och dess begränsningar på utländska webbplatser
Tez-tez verilən suallar və onların ətraflı cavabları
نخبگان ایرانی در قله‌های علمی جهان
موضوعات داغ:
13 آبان
۲۲بهمن
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده
آبگذاری

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما