• تاریخ انتشار : دوشنبه 15 اسفند 1401 - 15:09
  • کد خبر : 6841
  • چاپ خبر

توزیع ۶۰۰۰ اصله نهال برای غرس در هفته درختکاری در آستانه اشرفیه

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، در آئین گرامی داشت هفته درخت‌کاری فرماندار، رئیس دستگاه قضایی و دادستان شهرستان آستانه‌اشرفیه، شهردار و جمعی از مسئولین و روسای ادرات با حضور دانشگاه پیام نور نثار فاتحه، چند اصله نهال در محوطه دانشگاه پیام نور در این مکان غرس شد. رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان آستانه اشرفیه

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، در آئین گرامی داشت هفته درخت‌کاری فرماندار، رئیس دستگاه قضایی و دادستان شهرستان آستانه‌اشرفیه، شهردار و جمعی از مسئولین و روسای ادرات با حضور دانشگاه پیام نور نثار فاتحه، چند اصله نهال در محوطه دانشگاه پیام نور در این مکان غرس شد.

رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان آستانه اشرفیه در این مراسم و در جمع خبرنگاران از توزیع ۶۰۰۰ اصله نهال خبرداد و اظهار کرد: از ۱۵ الی ۲۱ اسفند هفته منابع طبیعی و درختکاری است که دراین مناسبت به منظور ارزش قائل شدن درخت ، دوستدار و حافظ طبیعت بودن و جلوگیری از قطع درختان ۶۰۰۰ اصله درخت در مکان های مختلف شهرستان غرس خواهدشد.

کهنسال با اشاره به  برنامه های هفته منابع طبیعی گفت: توزیع و کشت نهال در دانشگاه پیام نور با حضور مسئولین دراولین روز از هفته درختکاری ، توزیع رایگان نهال به دستگاه ها،نهادها ،ادرات و عموم مردم در شهرستان ، شرکت در نماز جمعه ،دیدار با خانواده شهدا از جمله برنامه های هفته منابع طبیعی و درختکاری می باشد .

پایان پیام/۴۲۰۲

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.