• تاریخ انتشار : یکشنبه 17 اردیبهشت 1402 - 14:01
  • کد خبر : 7386
  • چاپ خبر

مسؤولان پای درد و دل تولیدکنندگان مجتمع کارگاهی آستانه‌اشرفیه

به گزارش آستان‌خبر، جمعی از تولیدکنندگان کارگاه صنعتی که هر یک ضمن سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال به رشد تولید کمک شایانی داشتند از مشکلات خود با رسانه جلال شرق در هفته گذشته گفتگو کردند. تولیدکنندگان کارگاه صنعتی آستانه‌اشرفیه از مشکلات عدیده کارگاه صنعتی ازجمله عدم نظارت و بازرسی مسئولین، عدم ارائه خدمات با وجود افزایش فوق‌العاده

به گزارش آستان‌خبر، جمعی از تولیدکنندگان کارگاه صنعتی که هر یک ضمن سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال به رشد تولید کمک شایانی داشتند از مشکلات خود با رسانه جلال شرق در هفته گذشته گفتگو کردند.

تولیدکنندگان کارگاه صنعتی آستانه‌اشرفیه از مشکلات عدیده کارگاه صنعتی ازجمله عدم نظارت و بازرسی مسئولین، عدم ارائه خدمات با وجود افزایش فوق‌العاده شارژ، عدم تجهیز پیاده‌رو، آب گیر بودن، مشکلات قطعی برق و گاز در فصل‌های مختلف سال که منجر به بیکاری و کاهش تولید و هدر رفت سرمایه، مشکلات آب و فاضلاب، عدم فضای سبز شهرک، نظافت، امنیت و…اشاره کردند.

تولیدکنندگان این مجتمع کارگاهی حدود ۱۰۰ نیرو را در بخش‌های مختلف در چند نوبت در روز مشغول به کار گرفتند که در کنار خدمات‌رسانی، تولید و پاسخگویی به نیاز جامعه از دغدغه‌های فراوان مطرح‌شده رنج می‌بردند و تنها انتظار از مسئولین این بود که نگاه حداقلی به کارگاه‌های صنعتی و رفع برخی از مشکلات آن‌ها داشته باشند.

سرمایه‌گذاران نقش تأثیرگذاری در ایجاد اشتغال در شهرستان دارند

نماینده شهر آستانه‌اشرفیه که برای شنیدن دغدغه‌های تولیدکنندگان به این کارگاه صنعتی آمده بود پس از شنیدن مشکلات آنان در گفت گو با خبرنگاران با اشاره به بیان مشکلات توسط صاحبان کارگاه صنعتی اظهار کرد:: ازجمله مشکلات افزایش شارژ صنعتی گیلان و توسعه این شهرک بوده که باید گفت اعتبار لازم برای تملک زمین برای الحاق به محدوده کارگاه صنعتی اخذشده است زمینی که تعریف‌شده با رفع مشکلات، افزایش وسعت کارگاه صنعتی را خواهیم داشت.

ابراهیم نجفی با بیان اینکه اعتباری به منظور افزایش مساحت مجتمع کارگاهی تأمین‌شده است گفت: در حوزه زیرساخت‌ها و در ساخت مجتمع تولیدی اقدامات خوبی انجام خواهد شد و مانعی برای تملک وجود ندارد.

وی با اعلام اینکه در خدمت مردم بودن به مطالبه گری مناسب نیاز دارد، افزود: هر کدام از واحد‌های تولیدی مشکلات حوزه خود را به مدیرکل با رونوشت به نماینده ارائه کنند و نماینده نیز در پیگیری مطالبات تولیدکنندگان آماده هست.

تولیدکنندگان ایثارگران خط تولید هستند

رئیس شهرک‌های صنعتی استان گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه ۱۸۷۰ واحد صنعتی در استان گیلان در حال فعالیت هست اظهار کرد: شهرک‌ها و واحدهای صنعتی همچون یک خانواده هستند که حل مشکلات موجود در خانواده با کمک همدیگر امکان‌پذیر است.

مهدی محبوبی با اشاره به اثربخشی مطالبه گری گفت:د: بیش از ۳۳ شهرک صنعتی و ۱۸۷۰ واحد صنعتی در استان گیلان در حال فعالیت هستند و بی‌شک انتقاد سازنده و مطالبه گری پیشرفت و تحقق خواسته‌ها را دربی خواهد داشت.

وی بابیان اینکه تولیدکنندگان واحد‌های صنعتی در جهاد اقتصادی خوش درخشیدند بیان کرد: تولیدکنندگان با فشارهای اقتصادی فراوان و با سرمایه خود در تلاش هستند درحالی‌که با مشکلاتی چون برق و موارد مطرح‌شده روبرو هستند ولی با برگزاری جلسات با توزیع برق استان، تعطیلی واحدها به دلیل نوسانات برق از ۲۴ ساعت به ۱۲ ساعته کاهش دادیم.

رئیس شهرک صنعتی استان گیلان درباره توازن سرمایه‌گذاری در استان گفت: دو مأموریت اصلی فعالیت شهرک صنعتی تأمین زیر ساختارها و توسعه صنعتی است که استقلال واحد‌های کارگاهی (سند مالکیت) بر اساس اقدامات زیست‌محیطی صورت خواهد گرفت.

 

محبوبی در این جلسه به برخی از مطالبات تولیدکنندگان این کارگاه صنعتی چون نصب برنوشته برای استخدام با در نظر گرفتن تابلوی تبلیغاتی، بحث شارژ، اعتبارات بانک‌ها (بر اساس تبصره ۱۶ و تبصره ۱۸ که در راستای حمایت‌های لازم نسبت به تولیدکنندگان مصوب شده است)، تفکیک سوله‌هایی که در صورت نهایی به مرحله تولید پاسخ دادند و موارد دیگر را با برگزاری جلسه تخصصی قول پیگیری دادند.

تعامل ادارات با تولیدکنندگان ضروری است

خسرو آهنگ؛ فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه درباره ضرورت تعامل ادارات با تولیدکنندگان گفت: دولت سیزدهم دولت مردمی است و به منظور همراهی با مردم، تعامل دولت‌مردان در ادارات مورد تأکید است.

وی سنجش اوضاع در امر سرمایه‌گذاری را بسیار مهم دانست و افزود: جلب مشارکت در کشور و در سطح استان در امر تولید ضروری است اما سرمایه‌گذار برای ورود باید مطالعه و طرح توجیهی داشته باشد.

در این نشست مشترک مسئولین با صاحبان حرف و مشاغل مجتمع کارگاهی؛ تولیدکنندگان و کارآفرینان، آرامش اقتصادی برای تولید را نیاز اصلی برشمردند و فراهم کردن بستر لازم برای تولیدکننده را از مسئولین خواستار شدند.

مجتمع کارگاهی دارای ۳۴ سوله فعال تولید چون: نجاری، الکترونیکی، هود، لوازم آشپزخانه، بسته‌بندی چای و پوشاک و البسه، مواد غذایی و… هست.

پایان پیام/۴۲۰۲

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.