امروز:
جمعه, ۳ ام مهر , ۱۴۰۵
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/آستانه‌اشرفیه/فرماندار آستانه‌اشرفیه: مجموعه فرمانداری و شورای ترافیک تحت تأثیر فشارها قرار نمی‌گیرد
تصمیم‌گیری بعد از سه ماه طرح آزمایشی

فرماندار آستانه‌اشرفیه: مجموعه فرمانداری و شورای ترافیک تحت تأثیر فشارها قرار نمی‌گیرد

فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه در واکنش به برخی انتقادات درباره اجرای طرح ترافیکی آستانه‌اشرفیه گفت: مجموعه فرمانداری و شورای ترافیک تحت تأثیر فشارها قرار نمی‌گیرد و بعد از اتمام زمان آزماشی این طرح...

کد خبر :8722 ۱۷:۵۰ - ۰۹-۰۸-۱۴۰۲
چاپ
0 نظر

به گزارش آستان‌خبر؛ در آخرین روزهای سال گذشته بود که شهردار سابق آستانه‌اشرفیه طرح یک طرفه کردن خیابان امام خمینی (ره)، خیابان طالقانی و خیابان سردار جنگل را به منظور کاهش بار ترافیک در ساعات پرتردد و همچنین  برای کم رنگ کردن استیضاح‌ خود و با نظر یک مشاور غیر آستانه‌ای اقدام به اجرایی کردن این طرح کرد.

از همان روزهای نخست، این طرح دارای مخالفین و موافقین بسیار زیادی بود ولی از ابتدا مقرر شده بود که طرح یک طرفه شدن سه خیابان آستانه‌اشرفیه در مدت زمان سه ماه و به صورت آزمایشی، در حالی که فقط سه ماه از سرپرستی خسرو آرنگ در فرمانداری این شهرستان می‌گذشت اجرایی شده و بعد از گذشت این مدت و بررسی مشاور طرح، تصمیم‌گیری نهایی در خصوص آن اعلام شود.

طرح یک طرفه کردن خیابان اصلی آستانه‌اشرفیه کارشناسی بوده است

خسرو آرنگ فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه می‌گوید: «اعضای شورای ترافیک بدون انجام کار کارشناسی هیچ طرحی را مصوب نمی‌کند و طرح یک طرفه شدن خیابان امام خمینی(ره)، آیت‌الله طالقانی و خیابان سردار جنگل با انجام اقدامات کارشناسی بوده است.»

به گفته رئیس شورای ترافیک شهرستان آستانه‌اشرفیه، زمانی که پیشنهاد یک طرفه شدن سه خیابان اصلی این شهر توسط شهرداری و شهردار وقت به شورای ترافیک ارائه شد بنده به آنان گفتم که باید طرح شما به لحاظ کارشناسی اقناع کننده باشد، سپس شهرداری و مشاورین طرح با برگزاری جلسات متعدد توانست مشاور فرمانداری را در خصوص مزایای این طرح قانع کند.

آرنگ معتقد است کلیه نظر مشاورین، کارشناسان و راهنمایی رانندگی بر این بوده که یک طرفه کردن سه خیابان اصلی باعث کاهش بار ترافیکی در شهر شده و عبور و مرور تسهیل یافته است.

دو طرفه شدن خیابان امام خمینی(ره) به دلیل اعتراض بیشمار کسبه‌ها

به گفته فرماندار آستانه‌اشرفیه، یکی از مطالب مهمی که بعد از یک طرفه شدن سه خیابان اصلی شهر آستانه‌اشرفیه به وضوح قابل مشاهده بود اعتراض کسبه‌های خیابان امام خمینی (ره) به دلیل کاهش تردد مردم در این خیابان بود و همین امر منجر شد تا مدیریت شهری دو طرفه شدن خیابان اصلی را به جلسه شورای ترافیک آورده و در نهایت این طرح مصوب شد ولی کماکان مجموعه فرمانداری قائل به انجام به صورت کارشناسی است.

آنطور که فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه می‌گوید: «مجموعه فرمانداری و شورای ترافیک تحت تأثیر فشارها قرار نمی‌گیرد و بعد از اتمام زمان آزماشی این طرح با اعلام نظر کارشناسان تصمیم‌گیری خواهد کرد.»

تلاش برای جانمایی جدید ایستگاه تاکسی در شهر آستانه‌اشرفیه

جانمایی ایستگاه تاکسی در رو به روی میدان اصلی شهر باعث بعضاً راه‌بندان به ویژه در ساعات پایانی روز شده است که خودروها برای ورود به خیابان سردار جنگل با مشکل مواجه می‌شوند که رئیس شورای ترافیک شهرستان آستانه‌اشرفیه در این خصوص می‌گوید: «این امر مربوط به راهنمایی رانندگی است و آنان در تلاش برای جانمایی ایستگاه تاکسی در شهر هستند و حتی جان‌پناه‌هایی را در این راستا احداث کردند.»

طبق گفته خسرو آرنگ باید مسیرهای فرعی در آستانه‌اشرفیه بهینه‌سازی شده، جداسازی در خیابان امام خمینی (ره) انجام و مسیر را برای عبور خودروها در خیابان اصلی به خوبی انجام دهیم تا بعد از سه ماه که طرح آزمایشی اجرایی می‌شود بتوان تصمیم درست گرفت.

فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه می‌گوید: «این شهر به دلیل جاذبه گردشگری و مذهبی بودن در فصول مختلف سال شاهد حضور مسافر از استان‌های دیگر هستیم لذا معتقدم طرح‌های ترافیکی در این شهر باید متناسب با فصول مختلف طراحی و سپس اجرایی شود زیرا این مهم منجر به کنترل ترافیک و سهولت در عبور و مرور خودروها می‌شود.»

انتهای خبر/۴۲۰۰

برچسب ها:

خسرو آرنگطرح ترافیکی آستانه‌اشرفیهفرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه

مطالب مرتبط

  • ۱۲ Questions Answered About Strawberry Slot Machine
  • واگذاری غیرقانونی اراضی پارک ملی بوجاق؟!
  • اهدا یک واحد مسکن محرومین در آستانه اشرفیه به نیازمندان
  • جزئیاتی جدید از شیوه عملیات ترور شهید فخری‌زاده
  • ۷ روستای آستانه‌اشرفیه در تیررس بنیاد برکت برای توسعه اشتغال 

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
جزئیات جدید از آتش‌سوزی و انفحار یک منزل مسکونی در آستانه‌اشرفیه
آتش‌سوزی و انفجار یک منزل مسکونی در آستانه‌اشرفیه
«هر دانش‌آموز یک مهارت» رویکرد آموزش و پرورش آستانه‌اشرفیه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی
برپایی ۲۰ غرفه صنایع‌دستی در آستانه‌اشرفیه
تشریح برنامه‌های هفته فرهنگی آستانه‌اشرفیه
بین الملل

با یاد کودکان قربانی جنایات جنگی

سخنگوی وزارت خارجه به یاد محیا نوشت

درآمد ۷۳ میلیارد دلاری در انتظار اقتصاد ایران

پایان صادرات مجانی نفت از منطقه؛ عوارض عبور از هرمز «ریالی» می‌شود
Tillgång till BankID och dess begränsningar på utländska webbplatser
موضوعات داغ:
13 آبان
۲۲بهمن
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوا
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • سیاست حفظ حریم خصوصی