• تاریخ انتشار : پنجشنبه 25 آبان 1402 - 19:34
  • کد خبر : 8971
  • چاپ خبر

استاندار گیلان به‌منظور بررسی مشکلات آرد و نان به آستانه‌اشرفیه سفر می‌کند

به‌منظور بررسی مشکلات حوزه آرد و نان و همچنین بررسی دیگر مشکلات شهرستان آستانه‌اشرفیه، استاندار گیلان فردا جمعه به شهرستان به این شهرستان سفر می‌کند.

به گزارش آستان‌خبر، اسدالله عباسی استاندار گیلان عصر امروز با حضور سرزده در شهر آستانه‌اشرفیه با برخی از مشکلات موجود در این شهر از جمله مشکل مربوط به حوزه آرد و نان آگاه شد.

نماینده عالی دولت در گیلان سپس با شرکت در نماز مغرب و عشاء در مسجد جامع این شهر با تعدادی از نمازگزاران به‌طور چهره به چهره دیدار و گفت و گو کرد.

همچنین اسدالله عباسی فردا جمعه به منظور بررسی دقیق مشکلات حوزه آرد و نان به شهرستان آستانه‌اشرفیه سفر کرده و بعد از برگزاری جلسه‌ای در فرمانداری این شهر در نماز جمعه و بین نمازگزاران آستانه‌ای حضور یافته و ضمن دیدار و گفت و گو با مردم مطالبی را در خصوص دغدغه مردم در حوزه آرد و نان بیان خواهد کرد.

گفتنی است، چند هفته‌ای در شهر آستانه‌اشرفیه مشکل تعطیلی نانوایی و کمبود آرد و نان علیرغم دستورات مکرر استاندار در خصوص رفع این مشکل وجود دارد که منجر به ایجاد نارضایتی در بین مردم شده است.

انتهای پیام/۴۲۰۲

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.