• تاریخ انتشار : پنجشنبه 27 آذر 1399 - 21:22
  • کد خبر : 920
  • چاپ خبر

سرما تور صیادان آستانه‌اشرفیه را سبک کرد

حسن قاسم پور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار آستان‌خبر با بیان اینکه سرمای هوا و بارش باران مشکلاتی را برای صیادان ایجاد کرده است، اظهار کرد: یکی از تأثیرگذارترین موارد در افزایش میزان صید ماهیان استخوانی در دریای خزر مناسب بودن آب‌وهوا است زیرا در غیر این صورت ماهیان نزدیکی ساحل نیامده و صید ماهی

حسن قاسم پور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار آستان‌خبر با بیان اینکه سرمای هوا و بارش باران مشکلاتی را برای صیادان ایجاد کرده است، اظهار کرد: یکی از تأثیرگذارترین موارد در افزایش میزان صید ماهیان استخوانی در دریای خزر مناسب بودن آب‌وهوا است زیرا در غیر این صورت ماهیان نزدیکی ساحل نیامده و صید ماهی با کاهش مواجه می‌شود.

وی با اشاره به کاهش صید ماهی در شهرستان آستانه‌اشرفیه به دلیل برودت شدید هوا گفت: تاکنون ۱۰۲ هزار و ۲۲۲ کیلوگرم ماهی استخوانی در این شهرستان صید که از این میزان ۲۷ هزار  و ۱۵۳ کیلوگرم ماهی سفید، ۶۹ هزار  و ۷۹۸ کیلوگرم کفال، ۲ هزار و ۳۸۱ کیلوگرم کپور و مابقی نیز سایر ماهیان استخوانی است.

رئیس اداره شیلات شهرستان آستانه‌اشرفیه با اذعان به اینکه در این شهرستان ۱۱ شرکت پره صیادی وجود دارد، تصریح کرد: آستانه‌اشرفیه و بندر کیاشهر قطب صید ماهی در گیلان بوده و یک هزار صیاد در ۱۱ شرکت تعاونی پره صیادی یک هزار و ۵۷۶ نوبت پره کشی  با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی مثل زدن ماسک و دست‌کش، استفاده از الکل و مواد ضدعفونی انجام دادند.

قاسم پور کوی امام بندر کیاشهر، دستک و بازار ماهی‌فروشان را مرکز اصلی فروش ماهی در شهرستان آستانه‌اشرفیه معرفی کرد و افزود: صید ماهی هرساله و با نظارت شیلات از ۲۰ مهر آغاز و تا ۱۵ فروردین‌ماه سال بعد ادامه داشته و صید ماهی بعدازاین تاریخ تنها با مجوز شیلات امکان‌پذیر است.

انتهای پیام/۴۲۰۰

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.