امروز:
چهارشنبه, ۶ ام خرداد , ۱۴۰۵
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/آستانه‌اشرفیه/رقابت‌های انتخاباتی مانع پیشرفت کشور نخواهد شد
مسئول دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری:

رقابت‌های انتخاباتی مانع پیشرفت کشور نخواهد شد

مسئول دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری با بیان اینکه رقابت انتخاباتی نباید مانع پیشرفت کشور شود، گفت: بعد از انتخابات همگان باید اختلافات را کنار گذاشته و به توسعه و پیشرفت کشور با وحدت و همدلی...

کد خبر :10996 ۲۲:۴۲ - ۱۵-۱۰-۱۴۰۳
چاپ
0 نظر

به گزارش آستان‌خبر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سعید صلح میرزایی مسئول دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری امشب در مراسم یادواره ۱۶۷ شهید بخش بندر کیاشهر در مسجد جامع این بخش با بیان اینکه همگی شهدا انصار حضرت اباعبدالله الحسین (ع) هستند، اظهار کرد: شهدا با جان و خون پاک خود کاری کردند که کماکان دمشن اجازه نفوذ به کشور را به خود نمی‌دهد.

وی با اشاره به تلاش استکبار برای ایجاد تفرقه و نفوذ به کشور گفت: نیروهای نظامی جمهوری اسلامی در جهان بین‌الملل و خاورمیانه دست برتر را دارند ولی در حوزه جنگ شناختی باید بیشتر کار کنیم و بهترین راه پیشرفت در این جنگ برگزاری مراسمات یادواره شهدا می‌باشد.

مسئول دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری، جهاد در راه خدا را یک فریضه الهی دانست و بیان کرد: فرق انسانی مؤمن با منافق در جهاد در راه خدا است، زیرا کسی که خود را مخلص بی‌چون و چرای خدا بداند حتی از همسر و فرزندان خود نیز می‌گذرد.

صلح میرزایی با بیان اینکه جهاد در عرصه علمی و سیاسی همان جهاد در راه خدا است، افزود: هر اقدامی که باعث ایجاد خشم دشمنان پروردگار شود همان جهاد در راه خدا است، لذا مردم با انزجار خود از استکبار و یا با شرکت در انتخابات در جهاد سیاسی و حتی فرهنگی مشارکت می‌کنند.

وی مهمترین جهاد را جهاد تبیین دانست و تصریح کرد: در این دوران جنگ شناختی و ترکیبی دشمن علیه ملت ایران، بهترین نوع جهاد، بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی و همچنین جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است.

مسئول دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری با تأکید بر لزوم توجه به نقش بسیجیان و پایگاه‌های مقاومت بسیج در حل مشکلات کشور گفت: تنها راه اصلاح، پیشرفت و حل مشکلات کشور در عرصه اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی‌عدم مشارکت دادن مردم است.

صلح میرزایی با بیان اینکه رقابت انتخاباتی نباید مانع پیشرفت کشور شود، افزود: بعد از انتخابات همگان باید اختلافات را کنار گذاشته و به توسعه و پیشرفت کشور با وحدت و همدلی کمک کنند که خوشبختانه در کشور نیز این چنین بوده است.

انتهای پیام/۴۲۰۰

برچسب ها:

یادواره شهدای کیاشهر

مطالب مرتبط

  • پلمب ۵۴ واحد صنفی متخلف در آستانه‌اشرفیه
  • تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان گیلان از شنبه
  • راه اندازی نیروگاه مولد مقیاس کوچک آستانه‌اشرفیه توسط دادگستری
  • پیشرفت تقاطع غیر همسطح نیروی دریایی رشت به ۴۰ درصد رسید
  • جریمه ۲۲ میلیاردی یک شرکت ارزی توسط تعزیرات حکومتی گیلان

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
نجوای عاشقانه دعای عرفه در آستان مقدس حضرت سلطان سیدجلال الدین اشرف(ع)
۱۰ Best Practices For evolution gaming
Beware The ice fishing live demo Scam
You Don&#۸۲۱۷;t Have To Be A Big Corporation To Start relax gaming
white rabbit slot For Money
بین الملل
Tillgång till BankID och dess begränsningar på utländska webbplatser
Tez-tez verilən suallar və onların ətraflı cavabları
نخبگان ایرانی در قله‌های علمی جهان
موضوعات داغ:
13 آبان
۲۲بهمن
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده
آبگذاری

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما