امروز:
چهارشنبه, ۶ ام خرداد , ۱۴۰۵
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/آستانه‌اشرفیه/یادداشت| دریا ظرفیتی فراموش شده در بندرکیاشهر
رضا تیغ‌نورد جلالی

یادداشت| دریا ظرفیتی فراموش شده در بندرکیاشهر

متأسفانه در بندرکیاشهر، باوجود دارا بودن ۳۷ کیلومتر نوار ساحلی، برخلاف شهرهای ساحلی همجوار، تاکنون برنامه راهبردی و توسعه‌ای برای استفاده از ظرفیت دریا ارائه نشده و حمایت درخوری نیز از سرمایه گذار...

کد خبر :9550 ۲۲:۵۳ - ۱۵-۱۱-۱۴۰۲
چاپ
0 نظر

به گزارش آستان‌خبر: رضا تیغ‌نورد جلالی در یادداشتی نوشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی روز شانزدهم آبان امسال، در راستای اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی سیاست‌های کلی توسعه دریا محور را برای اقدام به رؤسای قوای سه‌گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ کردند.

استفاده از ظرفیت دریا برای توسعه هر منطقه یکی از راه‌های افزایش رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال، تأمین نیازهای حیاتی و تولید اقتدار در منطقه است.

جدای از اهمیت بررسی چگونگی اقدامات دستگاه‌های اجرایی برای ارائه طرح‌های پیشنهادی خود، در چنین شرایطی انتظار می‌رفت که مجمع نمایندگان گیلان به واسطه دارا بودن نزدیک به ۳۰۰ کیلومتر نوار ساحلی و همچنین ظرفیت کم‌نظیر منطقه آزاد انزلی و قرارگیری استان در مسیر کرویدور شمال به جنوب نقش آفرینی بهتری داشته باشند.

همچنین مجمع نمایندگان استان گیلان نیز می‌توانست در این مدت با برگزاری جلسات متعدد با کارشناسان و ذی نفوذان این حوزه در تدوین چشم‌انداز ۹گانه مدنظر رهبر انقلاب نقش آفرین باشند که متأسفانه تاکنون اقدام مؤثری انجم نداده است.

در بندرکیاشهر نیز با توجه به اینکه این شهرستان دارای ۳۷ کیلومتر نوار ساحلی و چهار طرح سالم‌سازی است، می‌بایست سهم در خور شأن و جایگاه شهرستان، در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای ایفای نقش می‌کرد که بازهم شاهد غفلت از این فرصت بودیم.

آستانه‌اشرفیه و بندرکیاشهر با طبیعت بکر و خدادادی خود مواهب الهی و منحصر به فردی از جمله بوجاقی که مشرف به دریا نیز هست را در دل خود جای داده که همین موارد شهرستان آستانه‌اشرفیه و بندرکیاشهر را کاملا مستعد نمونه شدن در مباحث پیشنهادی برنامه‌های توسعه دریا محور کرده است.

اقتصاد دریامحور یا اقتصاد آبی الزاماتی دارد که شهرستان آستانه‌اشرفیه و بندرکیاشهر به واسطه سال‌های سال کمکاری مشکلات زیرساختی فراوان موجود، نمیتوان در حوزه‌هایی همچون توسعه صنایع دریایی و کشتی‌سازی و علوم و فناوری‌های دریایی از وی انتظاری داشت اما در عین حال باتوجه به شرایط اقلیمی و ظرفیت‌های صیادی خود می‌تواند در حوزه توسعه شیلات و آبزی‌پروری، توسعه گردشگری و تفریحات دریایی برنامه ریزی لازم را انجام دهد.

البته تحقق این موارد نیازمند استفاده حداکثری از ظرفیت کارشناسان و البته داشتن عزمی فراتر از برگزاری دیدارهای کم‌فایده با مسئولان اجرایی است.

انتهای پیام/۴۲۰۰

برچسب ها:

توسعه دریامحوررضا تیغ‌نورد جلالی

مطالب مرتبط

  • No More Mistakes With extra chilli
  • استاندار گیلان با خانواده شهید مدافع حرم جمال رضی در آستانه‌اشرفیه دیدار کرد
  • عاملان قطع درختان پارک ملی بوجاق به مراجع قضایی معرفی شدند
  • نجفی نماینده آستانه‌اشرفیه: یارانه‌ها نصیب کشاورزان خارجی می‌شود!
  • کشتارگاهی که هم مرغ می‌کشد هم آرامش مردم /از گله‌مندی مردم تا خونسردی مسؤولان

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
نجوای عاشقانه دعای عرفه در آستان مقدس حضرت سلطان سیدجلال الدین اشرف(ع)
۱۰ Best Practices For evolution gaming
Beware The ice fishing live demo Scam
You Don&#۸۲۱۷;t Have To Be A Big Corporation To Start relax gaming
white rabbit slot For Money
بین الملل
Tillgång till BankID och dess begränsningar på utländska webbplatser
Tez-tez verilən suallar və onların ətraflı cavabları
نخبگان ایرانی در قله‌های علمی جهان
موضوعات داغ:
13 آبان
۲۲بهمن
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده
آبگذاری

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما