• تاریخ انتشار : دوشنبه 3 آذر 1399 - 21:51
  • کد خبر : 612
  • چاپ خبر

گیلان عزیز “این نیز بگذرد”

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، این روزها که مردم ایران عزیز  از مرگ روزانه بیش از ۴۰۰ نفر از هم‌وطنانشان غمگین بوده و با نگرانی از احتمال ابتلا به این ویروس منحوس روزگار را سپری می‌کنند، به تصمیمات دولت و ستاد ملی کرونا چشم دوخته تا روزگار تاریخیِ این روزها را سپر کرده و

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آستان‌خبر، این روزها که مردم ایران عزیز  از مرگ روزانه بیش از ۴۰۰ نفر از هم‌وطنانشان غمگین بوده و با نگرانی از احتمال ابتلا به این ویروس منحوس روزگار را سپری می‌کنند، به تصمیمات دولت و ستاد ملی کرونا چشم دوخته تا روزگار تاریخیِ این روزها را سپر کرده و به فضل الهی جان سالم به در ببرند.

در این حین و در این فشار روانی از وجود گرانی‌ها، نابسامانی‌ها، عدم تصمیمات درست و به هنگام که مردم گوش‌به‌فرمان ستاد ملی مقابله با کرونا هستند، ناکارآمدی مدیریتی در سطح استان، مردم دیار میرزا را نگران و مضطرب کرده است، تصمیم‌های لحظه‌ای و بدون هماهنگی با مسؤولان اجرایی، لغو چندین‌باره دستورات قبلی در بازه زمانی کوتاه، همگی نشان از گسست فکری مسؤولان اجرایی دولت تدبیر و امید در استان گیلان است چراکه دستور چندین‌باره ممنوعیت رفت‌وآمدها و در پی آن دستور چندین‌باره لغو ممنوعیت رفت‌وآمدها در استان انگشت حیرت را بر دهان هر اهل‌فنی گذاشته است، دستور معاون سیاسی استاندار و تناقض آن با دستور استاندار گیلان نشان از تزلزل مدیریتی در استان است که در روز آغاز شروع طرح ممنوعیت ورود خروج شهروندان به‌هیچ‌عنوان پذیرفتنی نیست.

چنین تصمیمات نمایندگان دولت تدبیر و امید که قرار بود مشکلات را مدبرانه حل کنند، پذیرفتی نیست و  تدبیر نمایندگان دولت محترم در استان، دقیقاً در زمان کشاکش مدیریتی در وزارت بهداشت، نشان از عدم ثبات در قوه محترم اجرایی کشور بوده که متأسفانه بدون توجه به اصل پاسخگویی، کارها را آن‌گونه که فکر می‌کنند پیش می‌برند.

عدم پاسخگویی در دستگاه‌های دولتی به همین‌جا ختم نشده و دستگاه‌هایی نظیر آموزش‌وپرورش استان گیلان شاید به دلیل تفاوت دستور ستاد ملی کرونا و عدم صراحت وزیر آموزش‌وپرورش مبنی بر تعطیلی مدارس، منجر به این شد که اداره آموزش‌وپرورش صرفاً به دادن یک اطلاعیه کلی بسنده کرده و بدون پاسخ قاطع مبنی بر تعطیلی کامل مدارس، معلمان و دانش‌آموزان را  دچار سرگردانی کرده است.

تصمیم‌گیری قاطعانه از دستگاه‌های دولتی، انتظار زیادی نبوده و پایبندی مسؤولان و مدیران دولتی به اصل پاسخگویی به اهالی رسانه یکی از قواعد مسئولیت دولتی است که افراد به‌شرط پذیرش این قواعد، مسئولیت کرسی مدیریتی را بر عهده می‌گیرند، عدم پاسخگویی به اهالی رسانه و عدم پاسخ شفاف قابل‌پذیرش نبوده و نخواهد بود عدم تکلیف قانونی برای ممنوعیت تردد یا عدم تکلیف قانونی مبنی بر تعطیلی کامل مدارس منجر به این شد که برخی از مدارس در این دو هفته معلمان خود را به مدرسه به‌اجبار بیاورند، به‌ویژه برخی از مدارس غیردولتی که به بهانه بخش خصوصی بودن و داشتن اختیار کامل، چنین قواعدی را پیروی نکرده و از دستور ستاد ملی مقابله با کرونا سرپیچی کردند.

القصه! امروز در این هوای سرد پاییزی و کرونایی استان گیلان، مردم دیار میرزا از تصمیمات نمایندگان دولت تدبیر و امید در دستگاه‌های مختلف دچار  سردرگمی شده‌اند متأسفانه این سردرگمی ممکن است سرپیچی مدنی از قانون را  به همراه داشته باشد، قانونی که بی‌ثبات است و مجریان قانونی که هنوز نمی‌دانند با خود چند چندند، لذا جز اینکه بگوییم گیلان عزیز “این نیز بگذرد” سخن دیگری برای ما نمی‌ماند.

انتهای پیام/۴۲۰۰

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.