امروز:
چهارشنبه, ۶ ام خرداد , ۱۴۰۵
  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما
پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
صفحه اصلی/گیلان/رونمایی از المان شهدای پل ذهاب در رشت هم‌زمان با دومین کنگره ۸۰۰۰ شهید استان گیلان

رونمایی از المان شهدای پل ذهاب در رشت هم‌زمان با دومین کنگره ۸۰۰۰ شهید استان گیلان

با حضور جمعی از مقامات استانی و شهری، از المان شهدای پل ذهاب شهرداری رشت رونمایی شد.

کد خبر :12291 ۲۱:۰۶ - ۰۹-۰۴-۱۴۰۴
چاپ
0 نظر

به گزارش آستان‌خبر، صبح امروز دوشنبه ۹ تیرماه، در چارچوب دومین کنگره هشت هزار شهید استان گیلان و به‌منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی و شهدای مقاومت ۱۲ روزه در برابر رژیم صهیونیستی، مراسم رونمایی از المان شهدای پل ذهاب برگزار شد.

این مراسم با حضور حمید دامغانی فرمانده سپاه قدس گیلان، سردار لشنی فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) نداجا، اسماعیل میرغضنفری فرماندار رشت، محمدحسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت، رحیم شوقی شهردار رشت، مسعود عباس‌نژاد رئیس شورای شهرستان، اعضای شورای اسلامی، محمدرضا داوطلب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان و جمعی از مدیران استانی و شهری برگزار شد.

رحیم شوقی، شهردار رشت و رئیس کمیته اجرایی کنگره شهدای استان گیلان در این مراسم، ضمن ادای احترام به مقام والای شهیدان، اظهار داشت: شهرداری رشت خود را وام‌دار فرهنگ ایثار و شهادت می‌داند و در همین راستا، اجرای طرح‌های مختلفی از جمله المان‌های شهری و دیوارنگاره‌های مرتبط با این فرهنگ را در دستور کار قرار داده است.

وی ادامه داد: با همکاری شورای اسلامی شهر رشت و دیگر نهادهای فرهنگی، در تلاش هستیم تا فضای شهری را به بستری برای تجلی ارادت به شهدا و الگوسازی برای نسل جوان تبدیل کنیم.

شوقی همچنین از طراحی و نصب تمثال ۱۲ شهید محله پل ذهاب، به‌ویژه سردار شهید قلی‌پور در میدان شهدای ذهاب خبر داد و افزود: این طرح در آینده با حضور خانواده‌های معظم شهدا رونمایی خواهد شد.

شهردار رشت در پایان با تأکید بر ضرورت حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت گفت: همه ما، از مسئولان تا مردم، خود را سربازان ولایت و خدمت‌گزاران ایران اسلامی می‌دانیم و با اتحاد و همدلی، مسیر عزت، پیشرفت و افتخار را ادامه خواهیم داد.

گفتنی است یادمان جدید شهدای ذهاب، از مصوبات کمیته فضاسازی شهری کنگره ۸۰۰۰ شهید استان گیلان بوده و به همت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری رشت اجرا شده است. این المان به ارتفاع ۱۰ متر، با ترکیبی از فرم‌های حجمی و نقش‌برجسته از جنس رزین پلیمری و کامپوزیت ساخته شده است. در طراحی پایه این المان نیز، با الگوبرداری از نمای ساختمان‌های میراثی پیاده‌راه فرهنگی، تلاش شده تا وحدت رویه بصری حفظ شود.

انتهای خبر/۴۲۰۰

برچسب ها:

شهرداری رشت

مطالب مرتبط

  • جشنواره صاحب دلان فرصتی برای شکوفایی و معرفی استعدادهای هنری گیلان و رشت است
  • نیما یوشیج این مرد را ندید اما او را وصی خود کرد
  • «سوت‌زنی» در رسانه از کجا
  • بررسی آیین‌نامه اجرایی مشوق‌های سرمایه‌گذاری در شهرداری رشت
  • کاهش کانال‌های آبیاری در گیلان

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر
آخرین اخبار
نجوای عاشقانه دعای عرفه در آستان مقدس حضرت سلطان سیدجلال الدین اشرف(ع)
۱۰ Best Practices For evolution gaming
Beware The ice fishing live demo Scam
You Don&#۸۲۱۷;t Have To Be A Big Corporation To Start relax gaming
white rabbit slot For Money
بین الملل
Tillgång till BankID och dess begränsningar på utländska webbplatser
Tez-tez verilən suallar və onların ətraflı cavabları
نخبگان ایرانی در قله‌های علمی جهان
موضوعات داغ:
13 آبان
۲۲بهمن
22بهمن1401
5جی
۹ دی
ChatGPT
PS5
آئین "باران‌خواهی"
آب
آب رسانی
آب زراعی
آب کشاورزی
آب گرفتگی
آب منطقه‌ای
آب منطقه‌ای گیلان
آب و فاضلاب
آب و هوای گیلان
آب‌بندان
آبتین حیدرزاده
آبگذاری

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی آستان خبر میباشد.

  • خانه
  • دسته ها
    • آستانه‌اشرفیه
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ
    • ورزش
  • یادداشت
  • چندرسانه ای
    • عکس
    • فیلم
  • مطالبات مردمی
  • درباره ما
  • تماس با ما