- تاریخ انتشار : چهارشنبه 6 تیر 1403 - 19:33
- کد خبر : 5662 چاپ خبر

از چورکوچان تا قله ماووت؛ سردار خوشسیرت، معلم عشق در مدرسه جهاد
در ششم تیرماه ۱۳۶۶، صدای گلولهای در ارتفاعات ماووت، قلب مردی را نشانه گرفت که سالها با عشق به مردم و ایمان به خدا، جهاد را معنا کرده بود. سردار شهید مهدی خوشسیرت، فرمانده تیپ و معاون لشکر ۱۶ قدس گیلان، پس از ۱۳ بار جانبازی، در عملیات نصر ۴ به شهادت رسید و پرچمدار بیادعای مردانگی در جبهه و پشت جبهه باقی ماند.
به گزارش آستانخبر؛ در ششمین روز از تیرماه ۱۳۶۶، تپشهای قلب مردی آرام گرفت که زندگیاش را با ضرباهنگ عشق به خدا و وطن کوک کرده بود؛ سردار شهید مهدی خوشسیرت، فرماندهای از دیار گیلان، پس از سالها مجاهدت در جبهههای نبرد و تحمل ۱۳ بار جانبازی، در عملیات نصر ۴ در جبهه ماووت عراق، به یاران شهیدش پیوست و ستارهای دیگر بر آسمان انقلاب اسلامی درخشیدن گرفت.
متولد ۱۹ شهریور ۱۳۳۹ در روستای چورکوچان آستانهاشرفیه، شهید خوشسیرت از همان دوران نوجوانی، سیمای مردی متین، فروتن و پرتلاش را داشت. تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و متوسطهاش را در زادگاهش با جدیت دنبال کرد و در سال ۱۳۵۸ موفق به دریافت دیپلم شد. بلافاصله لباس خدمت به وطن را پوشید و در دوره سربازی در منطقه گنبد، در برابر توطئههای ضدانقلاب مردانه ایستاد.
اما مهدی خوشسیرت سربازی نبود که پس از پایان خدمت، اسلحه را زمین بگذارد. هنوز دوره سربازیاش به پایان نرسیده بود که راه خود را به بسیج – مدرسه عشق باز کرد؛ جایی که نه تنها شاگرد بود، بلکه خود معلم عشق و ایثار نیز شد. رزمندهای مردمی که هم در میدان جنگ، هم در کوچههای شهر، کنار مردم میماند و جبهه و پشت جبهه را پل زد برای خدمت خالصانه به خلق خدا.
مأموریتش در جنگ تحمیلی با عنوانهای پرطمطراق آغاز نشد، اما آرامآرام و بیهیاهو، نقش کلیدیاش در ۱۶ عملیات بزرگ از جمله طریقالقدس، فتحالمبین، بیتالمقدس، رمضان، والفجر ۸، کربلای ۵ و نصر ۴ او را به یکی از فرماندهان شاخص لشکر ۱۶ قدس گیلان بدل کرد. فرماندهی که قدرتش در میدان، زبانزد همرزمان و اخلاصش، سرمایهای بود برای دلهای خسته از هیاهو.
سردار خوشسیرت تنها در میدان جهاد اصغر نبود؛ او اهل جهاد اکبر هم بود. عارفی مجاهد که از سادگی، آرامش و باور عمیقش به اسلام و امام خمینی، تصویری از یک انسان تمامعیار میساخت. مردی که زخمیترین روزهای دفاع مقدس را تاب آورد، اما هر بار با قامتی استوار بازمیگشت؛ تا آنکه در ۶ تیرماه ۱۳۶۶، در قله ماووت، پرواز ابدیاش را آغاز کرد.
اکنون، پس از سالها، یاد و نام سردار خوشسیرت در زادگاهش آستانهاشرفیه همچنان زنده است؛ در کوچههایی که بوی ایثار میدهند و در دلهایی که هنوز برای مجاهدان راه خدا میتپند.
انتهای خبر/۴۲۰۰
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰